• BIST 10319.96
  • Altın 2465.437
  • Dolar 32.2606
  • Euro 35.0379
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 10 °C

AK Parti Kartal'ı alabilecek mi?

AK Parti Kartal'ı alabilecek mi?
İl Başkanı Aziz Babuşçu, ? Kartal?ı bu basiretsiz belediyeden mutlaka geri alacağız. Çok önemli bir seçime gidiyoruz. Bizim için her seçim çok önemlidir ama önümüzdeki yerel seçimlerin başka bir anlamı var. AK Partiye olan kin ve hırs artarak devam ediyo

 

AK Parti Kartal İlçe Başkanlığı Şubat ayı Danışma Meclisi Bülent Ecevit Kültür Sarayı Toplantı ve Gösteri Salonunda Gerçekleştirildi. AK parti İstanbul Milletvekilleri İsmet Uçma, Erol Kaya, Bilal Macit, Gürsoy Erol, Özlem Piltanoğlu,  AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşçu, il Yönetimi, AK Parti Kartal İlçe Başkanı Av. Temurhan Yıldız, İl Genel Meclis üyeleri Hasan Altuntaş, Kenan Çakal, Resul Kaya, Kadın Kolları Başkanı Hüsna Balcı, Gençlik Kolları, AK Parti Mahalle Birim Başkanları ve Mahalle birimleri katıldı.

“Disipline uymayan bedel öder”

AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşçu, yapmış olduğu selamlama konuşmasında parti disiplinine uymayan partililere adeta aba altından sopa gösterdi ve “Parti disipline uymayanlar bedel öder” şeklindeki uyarısı dikkat çekti.  2014 yılında yapılacak olan yerel seçimlerde yalnız Kartal ve Maltepe ilçelerine hedef koyduklarını belirterek, “ Kartal’ı bu basiretsiz belediyeden mutlaka geri alacağız. Çok önemli bir seçime gidiyoruz. Bizim için her seçim çok önemlidir ama önümüzdeki yerel seçimlerin başka bir anlamı var. AK Partiye olan kin ve hırs artarak devam ediyor. Onun için birlik, beraberlik içinde olalım ve kenetlenelim”  ifadesini kullandı.

“2014 hedefe yürümenin anahtarıdır”

Babuşçu: “Gittiğiniz yerlere boş gitmiyorsunuz. Ele alınca beni oku dedirten broşürlerimiz var, onları götürüyorsunuz. Çevreci poşetlerin içinde hazırlattığımız kahvemiz var, mektubumuz var onları götürüyorsunuz. Sandık kurulunu seçerken mutlaka önce üyelerimizi ziyaret edip, sonra davet ederek sandık kuruluna seçmek istediğinizi söylüyorsunuz. Şuanda birçok üyemize ulaşamıyoruz. Nisan ayının ortalarına doğru üye bilgileri güncellenecek ve bütün üyelerimize ulaşabilir hale geleceğiz. Bu seçim çok önemli çünkü iktidarda uzun ve kalıcı olmalıyız, 2014 yerel seçimleri, belki arada anayasa oylaması için referandum ve sonrada milletvekili seçimleri var. 2014 hedefe yürümenin anahtarıdır.

“Kartal, Maltepe ve Adalar Belediyelerini yeniden istiyoruz”

Tecrübeli politikacı Babuşçu, şöyle devam etti: “AK Partiyi yıpratmak ve tasfiye etmek istiyorlar. AK Parti kolay tasfiye edilecek bir parti değil. Bu deneyimli ve kemikleşmiş kadrolar kolay kolay tasfiye edilecek bir parti değildir. Ama mücadele çetindir. Fitneye, fesada ve ayrımcılığa kapalıyız. Teşkilata zarar verenler bedel öder. Kendi aramızda itilafa kapalıyız. Kişisel beklentilerimizin hiçbir önemi yok. Başbakanımız bize her toplantımızda şöyle der; “enerjinizi kendi kişisel meselelerinize harcamadığınız sürece kazanırız” işte bu yüzden bütün üyelerimize ulaşmalıyız. Tek tek ziyaret etmeliyiz. Kartal bizim için çok önemli.  Ataşehir, Avcılar, Büyükçekmece demiyorum ama Kartal, Maltepe ve Adalar belediyelerini geri istiyoruz. Çünkü onlar kaybedildi.  Kartal’ı yeniden almak ve kazanmak için tüm kadrolarımızı seferber edeceğiz. 2009 yılında kaybedilen Kartal’ı tekrar kazanmak için kapı kapı dolaşılacak ve her seçmene mutlaka ulaşılacak. İstanbul’da bir milyon 800 bin üyemiz var. Teşkilat olarak sahaya ineceğiz çalışmalarımızın esası yüz yüze ulaşmaktır” hatırlatması yaptı.

“Kaybedilen belediyeler geri alınacak”

Bu arada birer konuşma yapan AK Parti İstanbul Milletvekilleri Gürsoy Erol, İsmet Uçma, Erol Kaya ve bir önceki dönem AK Parti İstanbul Milletvekili Özlem Piltanoğlu 2014 yılında yapılacak olan yerel seçimlerde bir önceki yerel seçimde kaybedilen belediyeleri tekrar kazanılacağına vurgu yaptılar. Özellikle AK Parti İstanbul Milletvekili ve Pendik eski Belediye Başkanı Erol Kaya; “Kartal’da hedeflediğimiz yerel seçim oyumuz en aşağı  % 40 olmalı” şeklindeki rakamsal açıklaması ayrıca dikkat çekti.

“Kartal’ı almak boynunuzun borcudur”

Kartal’dan sorumlu AK Parti İstanbul Milletvekili İsmet Uçma, “ Boynunuzun borcudur Kartal’ı tekrar kazanacaksınız. Kartal’ı tekrar kazanacağımıza inanıyorum. Kartal’ı açık ara kazanmanız boynunuzun borcudur. Kartal Belediyesini mutlaka alacağız” diye konuştu.



  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113