• BIST 10082.77
  • Altın 2428.149
  • Dolar 32.3702
  • Euro 34.6846
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 14 °C

Yıldırım; biz soyadı akrabasıyız

Yıldırım; biz soyadı akrabasıyız
Pendik Muhtarlar Derneği, Nisan ayı toplantısını 22 Nisan Pazartesi günü Pendik Belediyesi Güzelyalı Sosyal tesislerinde gerçekleştirdi.

Muhtarlar toplantısının bu ayki konuğu, Pendik Belediye Başkan Yardımcısı Vahap Doğan ve Pendik Nüfus Müdürü Recep Sefi’ydi.

MAKSAT SORUNLARI YERİNDE ÇÖZMEK

Toplantıyı aylık periyodlar halinde geleneksel hale getiren Muhtarlar Dernek Başkanı Harun Yıldırım, misafirlere ve muhtarlara teşekkür ederek başladığı konuşmasına, "İkincisini düzenlediğimiz toplantımızda mahallelerimizin, köylerimizin ve vatandaşlarımızın sorunlarının çözümü için toplanmış bulunmaktayız. Aylık olarak değişik kurum ve kuruluşların yöneticileriyle biraraya geldiğimiz bu toplantılarda, muhtarlarımız kendi yönetim alanlarıyla ilgili sorunlarını ifade etme imkanı buluyor ve yetkililere sıkıntılarını anlatıyor. Oldukça verimli geçen bu birlikteliğimiz olumlu sonuçlar veriyor." dedi.

BİR VE BERABER HAREKET ETMELİYİZ

Yıldırım, "Biz muhtarlar bir ve beraber olduğumuz müddetçe çözemeyeceğimiz sorun ve aşamayacağımız problem yoktur. Hangi görüşte, hangi düşünce yapsında olursak olalım,  hepimiz şunu iyi biliyoruz ki bizim bir soyadımız var, oda muhtar’dır. Bu soyadı akrabalığı ve kardeşliği, birlik ve beraberlik içinde hareket etmemizin en önemli unsurudur. Bu anlayış çerçevesinde çalışmalarımızı yürütürsek çok daha başarılı oluruz." dedi.

ÇOK MUTLU OLDUK BAŞKANIM

Pendik Belediye Başkan Yardımcısı Vahap Doğan, geçtiğimiz toplantıda muhtarların talepleri doğrultusunda aldığı notlarla ilgili yapılanları bir bir, mahalle- mahalle, köy- köy nerede ve ne aşamada olduğunu açıklaması muhtarlar arasında memnuniyet oluşturdu. Hayli memnun kalan muhtarlar, sözlerinin havada kalmadığını görünce çok mutlu olduklarını ve  toplantıların fayda sağlayacağına inandıklarını söylediler ve yeni talepleri başkan yardımcısına yazılı ve sözlü olarak ilettiler.

BİZ SİZE YABANCI DEĞİLİZ

Belediye Başkan Yardımcısı Vahap Doğan, "Size uzak değiliz, yabancı hiç değiliz.  Sizler bizim gözümüz ve kulağımızsınız. Bizim gözümüzden kaçan, atladığımız konular olabilir. Tespit etmiş olduğunuz olumsuzlukları, sorunları mutlaka bize bildirin. Çözümü için hemen harekete geçeceğiz. Birlikte çalışarak, yaşadığımız kenti daha yaşanabilir noktaya taşıyacağız."

YETERLİ BÜTÇEMİZ VE ASFALTIMIZ MEVCUT

Kış aylarından çıktığımız bu günlerde muhtarların en fazla talebi olan asfalt için, başkan yardımcısı Vahap Doğan, "Asfalt sıkıntımız yok. Bütçemiz tamam ve tüm ekipmanlarımız hazır olarak havaların ısınmasını, asfalt dökülmesine müsait iklimi bekliyoruz." şeklinde konuştu.

YENİ CÜZDANLAR HAZİRAN'DA

Nüfus Müdürü Recep Sefi ise konuşmasında, "Muhtar  arkadaşlarımızla uyum içinde çalışmaktayız. Ben ilçenin muhtarıyım, sizler mahalle ve köylerin muhtarısınız. Birlikte hareket edip bazı art niyetli insanların bizleri kandırmasına müsade etmeyeceğiz. Haziran ayının 15’inden itibaren elektronik nüfus cüzdanı dağıtımına başlayacağız ve o zaman sizlerle daha sık  görüşeceğiz. Vatandaşları daireye getirmeden onların hüviyetlerini vermeyi planlıyoruz. Randevu sistemiyle çalışmayı düşünüyoruz. Bunun için nüfus idaresinde bir tadilat gerçekleştiriyoruz. Elektronik nüfus cüzdanlarını en sağlıklı şekilde dağıtabilmek için altyapımızı güçlendiriyoruz." dedi.














  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113