• BIST 10235.98
  • Altın 2445.837
  • Dolar 32.2104
  • Euro 34.6879
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 25 °C

Yıldırım Beyazıt’ta tanışma yemeği

Yıldırım Beyazıt’ta tanışma yemeği
Yıldırım Beyazıt İlkokulu Okul Aile Birliği´nin organize ettiği yemekte, idareciler ve öğretmenler biraraya geldi.

Pendik Kaynarca’nın merkez okullarından Yıldırım Beyazıt İlkokulu’nun yeni göreve atanan okul müdürü ve yeni seçilen okul aile birliği yöneticileri, bir tanışma gecesi tertiplediler.

 

Geçtiğimiz  aralık ayında gerçekleşen genel kurulda göreve gelen Başkanlığını Ziya Arslankaya’nın yaptığı , Arzu Özcoşar, Esen Acabey, Berna Sevinç Öz, Gül Şahin, Arzu Ak, ve Savaş Karaağaç’tan oluşan okul aile birliği yöneticilerinin ev sahipliğinde yapılan gece 04 ocak Cumartesi akşamı Kaynarca Mahallesi E-5 kenarındaki bir restaurantta gerçekleşti.

 

Yemekli gecede yönetici arkadaşları adına bir konuşma yapan Okul Aile Birliği Başkanı Ziya Arslankaya, geceye katılan tüm konuklara ve katılımcılara teşekkür ederek, bu tür sosyal içerikli organizelere devam edeceklerini söyledi. Başkan Arslankaya, programın düzenlenmesinde önemli katkıları olan yönetim kurulu üyelerine de ayrı ayrı teşekkür ettiğini sözlerine ekledi.

 

Başkan Arslankaya, bu tür faaliyetlerin önemine dikkat çekerek, "Okul aile birliği olarak bu dönem faaliyete başlamış ve okulumuza yine bu dönem müdür atanmış ve yine bu dönem yeni okul aile birliği üyeleri seçilmiş bulunduğundan, öğretmenlerimiz ve yöneticilerimizle tanışması ve kaynaşma sağlamak için, bir yemek düzenledik."dedi.

 

Yıldırım Beyazıt İlkokulu Okul Aile Birliği Başkanı Ziya Arslankaya, bu tür faaliyetlere son derece önemsediklerini kaydetti. Arslankaya, "Çocuklarımıza eğitim veren, onları hayata hazırlayan öğretmen ve idarecilerimizle tanışıp kaynaşma fırsat bulduk. Biz bir aileyiz ve başarılı olacaksak bunu hep beraber yapmalıyız. Öğretmen ve idarecilerimizle iç içe olmak durumundayız. Her şeyin başı eğitimdir, eğitimsiz hiçbir şey olmuyor. Yanlış giden bir şeyleri düzeltmek istiyorsak bu ancak yine eğitimle olur, biz ne çektiysek eğitimsizlikten çektik." ifadesinde bulundu.

 

Yıldırım Beyazıt İlkokuluna henüz bir ay önce atanan okul müdürü Halil Yılmaz, yaptığı konuşmada, " Bu tür organizasyonların öğretmen, öğrenci ve velilerimiz özerinde olumlu katkıları olmaktadır. Biz okul yöneticileri ve eğitimcilerini bu akşam burada biraraya getiren birlik beraberlik, dayanışma ve tanışmamıza vesile olan okul aile birliği başkanı Ziya Arslankaya başta olmak üzere tüm yönetimine teşekkür ederim. Çocuklarımızı geleceğe en iyi şekilde hazırlamanın gayretinde olacağız." ifadesinde bulundu.














  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113