• BIST 10276.88
  • Altın 2387.588
  • Dolar 32.2367
  • Euro 34.7051
  • İstanbul 10 °C
  • Ankara 7 °C

Yayman, hedefimiz 400 milletvekili

Yayman, hedefimiz 400 milletvekili
AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı gazeteci-yazar Doç. Dr. Hüseyin Yayman, seçime yüzde 55 hedefiyle girdiklerini belirterek, ?Türkiye?de başkanlık sistemini getirmek için 400 milletvekili ile parlamentoya gelmek istiyoruz? dedi.

AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı gazeteci-yazar Doç. Dr. Hüseyin Yayman, seçime yüzde 55 hedefiyle girdiklerini belirterek, "Türkiye'de başkanlık sistemini getirmek için 400 milletvekili ile parlamentoya gelmek istiyoruz" dedi.

Geçtiğimiz gün Pendik'e gelen Doç.Dr. Hüseyin Yayman, Pendik Sanayici ve İşadamları Derneği'ni ziyaret etti. PESİAD Başkanı Ahmet Cin ve yöneticilerle biraraya gelen yayman, sanayici ve işadamlarının türkiye'nin lokomotifi olduğunu söyledi. Daha sonra beraberinde ilçe başkanı Rüstem Kabil ile birlikte esnaf ziyareti gerçekleştiren Hüseyin Yayman, aynı günün akşamı Yunus Emre Kültür Merkezi'nde bir konferans verdi.

"SEÇİME YÜZDE 55 HEDEFİYLE GİRİYORUZ"

 Hüseyin Yayman ise, bugün kendisi açısından tarihi bir gün yaşandığını belirterek, "Bugün benim için tarihi bir gün. Şimdiye kadar gazeteci olarak masanın önünde duruyordum. Bugün arkasında duracağım. Bu anlamda benim içinde tarihi bir gün olduğunu ifade etmek isterim. Biz AK Parti olarak bu seçimlere Sayın Başbakanımız Ahmet Davutoğlu'nun ifadesi ile yüzde 55 hedefi ile giriyoruz" dedi.

"BAŞKANLIK SİSTEMİ İÇİN 400 MİLLETVEKİLİYLE PARLAMENTOYA GELMEK İSTİYORUZ"

AK Parti'nin sürekli kendini yenilediğine vurgulayan Yayman, "AK Parti süreklilik içinde değişim prensibi ile süreklilik içinde değişim ilkesi ile kendini yenileyerek vizyonunu yenileyerek programını yenileyerek, kadrolarını yenileyerek 2023 hedefine doğru emin adımlarla ilerliyor. Bizim rakibimiz AK Parti'nin rakibi bir tek rakibi var o da kendisidir. Bizim rakibimiz biziz ve Allah izin verirse yeniden 3 genel seçim, 3 yerel seçim, 2 referandum, 1 cumhurbaşkanlığı seçiminden sonra 10'uncu seçimde Türkiye'de tek başına iktidar olup yeni Anayasayı değiştirmek, Türkiye'de Başkanlık sistemini getirmek için 400 milletvekili ile parlamentoya gelmek istiyoruz" şeklinde konuştu








  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113