• BIST 10224.93
  • Altın 2389.586
  • Dolar 32.3116
  • Euro 34.7079
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 20 °C

“Tuzla’nın Yıldızlarına Altın Yağmuru”

“Tuzla’nın Yıldızlarına Altın Yağmuru”
Planlı çalışmanın önemini kavrayan bir anlayışı geliştirebilmek, düzenlenen yarışmalara öğrencilerin ilgisini arttırarak tatlı bir rekabet ortamı oluşturmak, öğrencilerin vizyonlarını geliştirmek, ve Tuzla genelinde Yıldız öğrencileri ödüllendirme

Ödül törenine; Tuzla Kaymakamı Ali Rıza Çalışır, Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı, Tuzla İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet ALİREİSOĞLU, Kartal , Sultanbeyli, Kadıköy, Üsküdar İlçe Milli Eğitim Müdürleri ile birlikte şube müdürleri, bazı  Siyasi parti temsilcileri, Sendika Şube başkanları, okul müdürleri, öğretmenler ve Yıldız Öğrencilerle birlikte velileri  ve basın da yoğun bir katılım gösterdi.

Ödül töreni kapsamında farklı eğitim kademelerindeki 103 öğrenciye başarı ve derecelerine göre altın ödülleri verildi. Uluslararası yarışmalarda dereceye giren 3 öğrenciye tam altın, ulusal yarışmalarda dereceye giren 8 öğrenciye tam altın, İl çapındaki yarışmalarda dereceye giren 17 öğrenciye yarım altın, ilçe çapında dereceye giren  85 öğrenciye ise çeyrek altın ödülü verildi.

Oldukça kalabalık bir katılımın olduğu Tuzla Nikah Sarayındaki programda İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet ALİREİSOĞLU yaptığı konuşmada “Bu ödüllenidirme Tuzla’nın marka değerlerine katkıda bulunacaktır. Bu tür çalışmaların bundan sonra da devam edecektir. Yarışanı değil çalışanı ödüllendiriyoruz, böylelikle öğrencilerimiz  yarışmayacak kendini bulacak.”dedi.

Tuzla belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ise yaptığı konuşmada “ Tuzla'nın Yıldız öğrencilerini ödüllendirmekten dolayı çok mutlu olduk.  Birbiriyle yarışanı değil çalışanı ödüllendirmek  önemlidir." dedi.

Tuzla kaymakamı Ali Rıza ÇALIŞIR ise bu gurur verici tablonun  Tuzla’nın Eğitim öğretim ve geleceği açısından ümit verici olduğunu ve emeği geçen herkesi ve öğrencileri tebrik ettiğini ifade etti.”

Yapılan konuşmaların ardından Davetlileri mest eden mini programda Tapduk Emre İ.O müdürü Alptekin TOPAL Sezai Karakoç’tan “Liliyar”  adlı şiiri seslendirdi. Şiirin ardından Mimar Sinan İlkokulu Müdür yardımcısı Avnibey ÇEĞİL güzel sesiyle, Barış Manço Ortaokulu Müzik öğretmeni Cengiz ŞERİF’in bağlaması eşliğinde seslendirdiği uzun hava büyük beğeni topladı.

Ayrıca program Özel ödülleri olarak;

İHH Yetim Kardeş Projesi kapsamında 6 Okuldan 35 yetim kardeş edinen okulların müdürlerine Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi YAZICI tarafından  plaket takdim edildi.

Ayrıca ayrıca Eskişehir’de düzenlenen Uluslarası  Robot yarışmasında Tuzla Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinden Sait SICAKYÜZ ve Ahmet BOZOK adlı öğrencilere , yarışmada kazandıkları para ödüllerini Soma’da şehit olan madenci ailelerine bağışlamaları nedeniyle bu anlamlı davranışlarından dolayıTuzla Kaymakamı Ali Rıza Çalışır tarafından PLAKET verildi

Ayrıca Tuzla’nın Yıldız Öğrencilerine başarılı projelerde proje rehber öğretmenleri Tuzla kaymakamı tarafından başarı belgesi ile ödüllendirildi.

Toplu fotoğraf çekiminden sonra program sona erdi.

Yapılan ödül töreninde 2013-2014 Eğitim-Öğretim Yılında kültür, sanat, spor yarışmalarında dereceye giren öğrencilerimize ödüller dağıtılmıştır.

Uluslararası yarışmalarda dereceye giren öğrenciler için 3 adet tam altın,
Ulusal yarışmalarda dereceye giren öğrenciler için 8 adet yarım altın,
İstanbul İli çapında düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrenciler 17 adet yarım altın,
Tuzla İlçesi çapında düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrenciler için 85
 
adet çeyrek altın dağıtılmıştır.

 










  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113