• BIST 10268.58
  • Altın 2432.948
  • Dolar 32.2359
  • Euro 34.7716
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 13 °C

Tuzla cazibe merkezi oluyor

Tuzla cazibe merkezi oluyor
Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı, dev projelerin bir yıl içerisinde faaliyete geçeceğini ve ilçenin önemli kazanımlar elde edeceğini söyledi.

Tuzla Belediye Başkanı Dr.Şadi Yazıcı, ikinci 5 yılda önemli projeler ortaya koyacaklarını söyledi. Duyuru Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ümit Kahyaoğlu'na projeler hakkında bilgi veren Yazıcı, Marina'nın 2015 yılı sonuna kadar hizmete gireceği müjdesini verdi.

Geçen 5 yıldaki vaadlerinin tamamını gerçekleştiren Tuzla Belediye Başkanı Dr.Şadi Yazıcı, ikinci beş yılda da ciddi vaadlerde bulundu. Özellikle Marina, Tuzla Kule ve Havaray,  dikkat çeken projeler olarak öne çıkıyor.

Türkiye'nin ve dünyanın en önemli marina projelerinden olan Tuzla Marina, 2015 yılı içerisinde hizmete girecek. Alış veriş merkezleri, 5 yıldızlı otel, su oyunları ve daha bir çok yatırımın yer alacağı Tuzla Marina ilçeye önemli bir değer katacak.

TUZLALILAR İSTANBUL'A TEPEDEN BAKACAK

Tuzla Nikah Sarayı'nın hemen yanına inşa edilmesi planlanan Tuzla Kule ise, İstanbul Andolu Yakası'nın ilk kulesi olma özelliği taşıyacak. 75 metre yüksekliğindeki kulede; Seyir terasları, Restarunat, Toplantı odaları ile Panoramik bir bakış ile Tuzla'yı ve Marmara'yı seyretme imkanı sunulacak.

İçmeler Kentsel Dönüşüm, Gençlik Merkezi, İstanbul Teknik Üniversitesi işbirliği ile gerçekleştirilecek olan TEKNOPARK, E-5 güzergahı, Demiryolu, askeri alan Kentsel Yenrileme Projesi, Anadolu Yakası'nın en büyük fuar alanı, Anadolu Kültür Merkezi ve Su sporları merkezi Şadi Yazıcı'nın yeni dönemde gerçekleştirmeyi planladığı projelerden.

İYİKİ TUZLA'DA YAŞIYORUM DEDİRTECEĞİZ

Hazırlıkların devam ettiğini ve kaynak noktasında önemlibir aşama kaydettiklerini ifade eden Belediye Başkanı Dr.Şadi Yazıcı, " Önümüzdeki günlerde startı veriyoruz. Ne vaad etmiş isek, inşallah 5 yıl içerisinde sonuçlandıracağız. Tuzla'nın vitrini değişecek. İlçemiz bir cazibe merkezi haline dönüşecek. Herşeyden önemlisi vatandaşımız mutlu olacak, iyiki Tuzla'da ikamet ediyorum diyecek. Tuzylalı olmanın ayrıcalığını yaşatacağız insanlarımıza."diye konuştu.

HABER: YAŞAR ŞİMŞEK




  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113