• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 19 °C

Türkiye'nin büyümesinden korkuyorlar

Türkiye'nin büyümesinden  korkuyorlar
Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Pendik Sanayici ve İşadamları Derneği'nin iftarında yaptığı konuşmada içte ve dışta yaşanan gelişmeleri anlattı.

PESİAD'tan dokuzuncu geleneksel iftar

Pendik Sanayici ve İş Adamları Derneği, dokuzuncu geleneksel iftarını Ramazan'ın üçüncü günü verdi.

İftar programına Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, İstanbul Milletvekili Erol Kaya, Pendik Kaymakamı Osman Tunç, Pendik Belediye Başkanı Kenan Şahin, AK Parti Pendik İlçe Başkanı Rüstem Kabil, Pendik Müftüsü Ziya Ersin, PESİAD Başkanı Ahmet Cin, İTO Meclis Başkanı Şekip Agdaviç ile çok sayıda sanayici ve iş adamı katıldı

İftar programında kısa bir konuşma yapan PESİAD Başkanı Ahmet Cin, "Bizler Türkiye Cumhuriyeti Devleti  çatısı altında bolluk içinde istediğimiz gibi iftar yapma imkanına sahibiz. Oysa ki bugün başta Suriye olmak üzere dünyanın bir çok yerinde Müslümanlar,  inim inim inlemekte, bombalar altında ölüm kalım mücadelesi vermekte ve bu şekilde Ramazan Orucu'nu tutmaktadırlar. Kendi durumumuza ne kadar şükretsek azdır.  Güçlü bir Türkiye'nin hem kendi sorunlarını hemde İslam Coğrafyası'ndaki müslümanların sorunlarına çare olabileceğini kaydeden Ahmet Cin, "Dolayısıyla güçlü bir Türkiye'nin tüm bu olumsuzlukların üstesinden geleceğine inancımız tamdır. Bunun içinde ülkede biran önce hükümet kurulmalı ve biz iş adamlarının ekonomik yada siyasi kaygılarını biran önce gidermelidir." dedi.

Pendik Belediye Başkanı Kenan Şahin, Ramazan'ın başta ezilenler ve mazlumlar olmak üzere tüm insanlığa barış, huzur ve kardeşlik getirmesi temennisinde bulundu.

İstanbul Milletvekili Erol Kaya'da konuşmasında seçim sonuçlarına değindi. Kaya, "Bu seçimden evet bizimde çıkaracağımız dersler var. Ancak bu tabloyu herkesin iyi okuması, kimlere zarar, kimlere fayda sağladığı konusunda her bireyin iyi analiz yapmasında çokça fayda var kanısındayım. Milletimizin takdiri başımızın tacıdır, bizler ağlama sızlama makamında değiliz. Bu kadar hizmet yaptık neden oyumuz azaldı demeyiz. Daha fazla hizmet yapmaya devam edeceğiz. Çünkü bu millet yapılanların çok daha fazlasını hak ediyor."dedi.

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, " AK Parti seçimde yüzde 41 oy alarak yine birinci parti olmuştur. Vatandaşımız bize güvenini ifade etmiştir. Biz bu sonuçtan ders alıp, daha çok çalışacağız. Eksiklerimiz varsa gidereceğiz. Halkımıza hizmet noktasında her zamankinden daha fazla fedakarlık yapacağız."dedi.

Güllüce, üçüncü havalimanı ve üçüncü köprü yapımından rahatsız olan Avrupa ülkeleri olduğunu ifade ederek, " Batı hiç bir zaman Türkiye'nin ilerlemesini istemez. AK Parti iktidarının ülkeye son 12 yılda kazandırdığı gelişme tüm batılıları son derece rahatsız etmiş ve endişelendirmiştir. Üçüncü Köprü'yü, dünyanın en büyük havaalınını ve ülkenizi enerji koridoru yaparsanız doğal olarak batının hedefinde olursunuz. Sİzi her taraftan sıkıştırmak isterler, gücünüzü kırmık isterler. Ancak ne yaparlarsa yapsınlar; bu millet artık uyanmıştır. Daima önüne bakacak ve yeniden büyük Türkiye'yi inşa edecektir."dedi.

HABER:YAŞAR ŞİMŞEK















  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113