• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 17 °C

Türkiye'de kimse operasyon yapamaz

Türkiye'de kimse operasyon yapamaz
AK Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş, ülkedeki istikrara çomak sokmak isteyen güçlerin yine harekete geçtiğini, ancak başarılı olamayacaklarını söyledi.

Pendik Sanayici ve İşadamları Derneği'nin geleneksel bayramlaşma törenine katılan AK Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş, konuşmasında sivil toplumun önemine vurgu yaptı. Gelişmiş ülkelerde sivil toplumun yönetim üzerindeki etkisinin yüzde kırklarda olduğunu kaydeden Ataş, bu oranın Türkiye'de yüzde sekizlerde olduğunu söyledi.

AK Parti'nin sevil toplum kuruluşlarına önem veren bir siyaset anlayışında olduğunu ifade eden İstanbul milletvekili, " PESİAD daha da güçlenmelidir. Üye sayısı artmalıdır. Yönetim üzerinde, ilçe üzerinde daha fazla etkili olmalıdır. Sivil toplumu güçlü olan ülkelerin demokrasileri de güçlü olur. Ahmet Cin başkan ve ekibini çalışmalarından dolayı kutluyorum. Herkesin bayramını tebrik ediyorum."dedi.

Kobani bahanesi ile sokakların yine karıştırılmak istendiğinin de altını çizen İstanbul Milletvekili, " Kobani'deki IŞİD kuşatmasından dolayı bir takım güç odakları yine harekete geçti. Sokaklarda istemediğimiz olaylar oluyor. Provakatörler yine iş başında ve aldıkları emirleri uyguluyorlar. Herkes şunu iyi bilsin ki, bu coğrafyada hiç bir operasyona izin vermeyiz."dedi.

AK Parti İstanbul Milletvekili Erol Kaya'da yaptığı konuşmada, AK Parti hükümeti döneminde Türkiye'nin ulaştığı gelişmişlik seviyesine işaret etti. Kaya, atıl durumda olan ve yıllık 40 bin yolcuya hizmet veren Sabiha Gökçen Uluslararası Havaalanı'nın kendi dönemlerinde yıllık 20 milyon yolcu kapasitesine ulaştığını, ikinci pistin açılmasıyla birlikte bu rakamın 40 milyon yolcuya ulaşacağına dikkat çekti.

PESİAD Başkanı Ahmet Cin'de konuşmasında, tüm katılımcıların Kurban Bayramı'nı tebrik etti. PESİAD'ın çalışmalarından da bahseden Ahmet Cin, bölgenin en güçlü sivil toplum kuruluşu olduklarına dikkat çekti. Pendik Sanayici ve İşadamları Derneği'nin hem üyelerine hem de Pendik'e önemli katkılar sağladığına dikkat çeken Cin, " PESİAD kurulduktan sonra sanayimizde önemli kazanımlar elde ettik. Üyelerimiz arasındaki diyaloğu sağlayarak sanayiciler arasındaki işbirliğinin gelişmesini sağladık. Bu işbirliği ve birlikte hareket etmeden kaynaklanan önemli kazanımlar oldu. İşletmelerimizin maliyetleri düştü, yeni pazarlar elde ettiler. Özellikle ilçemizdeki ihracatın gelişmesine ciddi anlamda katkılar sağladık."dedi.

Pendik Kaymakamı Osman Tunç ve AK Parti İStanbul Milletvekili Osman Boyraz'da bayramlaşmada birer konuşma yaptılar. Kurban Bayramı'nın dördüncü günü gerçekleştirilen bayramlaşma törenine milletvekillerinin yanı sıra, AK Parti Pendik İlçe Başkanı Turgay Kılıç, AK parti Pendik İlçe Gençlik Kolları Başkanı Erkan Gül, Sanayici ve işadamları katıldı.

Her yıl olduğu gibi katılımcılara kavurma ve tatlı ikramı da yapıldı.






































  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113