• BIST 10643.58
  • Altın 2504.005
  • Dolar 32.1989
  • Euro 34.8984
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 20 °C

Turgay Kılıç, "Yüzde 60 oy alırız"

Turgay Kılıç, "Yüzde 60 oy alırız"
AK Parti Pendik İlçe Başkanı Mimar Turgay Kılıç, Mart 2014'te yapılacak yerel seçimlerde yüzde 60 oy alacaklarını iddia etti.

AK Parti Pendik İlçe Başkanı Mimar Turgay Kılıç, yaklaşan yerel seçimlerle ilgili gazetemize açıklamalarda bulundu. AK Parti'nin seçimlere her daim hazır olduğuna vurgu yapan Kılıç, hergün seçim olacakmış gibi çalışma yürüttüklerini söyledi.

Sandık kurullarının bölgelerinde titiz bir çalmışma yaptıklarını söyleyen ilçe başkanı, " Pendik'te 1380 sandık var. Bizim her sandıkta bir başkan ve sekiz yönetim kurulumuz var. Toplamda 12 bin 400 kişi ediyor.  Yerel seçimlerde 13 bin kişi ile sahada olacağız. Halen 75 bin üyemiz var. Nihai hedefimiz; toplam seçmenin yüzde 25'ini partimize üye yapmak." dedi.

AK Parti'nin aday adaylığı sürecinde resmi seçim takvimine bağlı kalacağını kaydeden Turgay Kılıç, istisna olarak büyükşehir belediye başkan adaylarının erken belirlenebileceğini ancak, belde ve ilçe belediye başkan adaylarının resmi seçim takvimine bağlı olarak açıklanacağını söyledi.

Yerel seçimlerdeki oy hedeflerini yüzde 60 olarak açıklayan ilçe başkanı, " Mart 2014 yerel seçimlerinde Pendik'ten yüzde 60 oy bekliyoruz. Bu rakama ulaşacağımızdan şüphemiz yok. Pendik Belediyesi, Büyükşehir Belediyesi ve Hükümetimiz ilçeye ciddi yatırımlar yaptı. Pendik Belediyesi rekor sayıda proje üretti ve bunları da bir bir gerçekleştiriyor. Semt konakları, spor merkezleri, parklar, yeni yollar, kentsel dönüşüm ve imar noktasında çok ciddi çalışmalar yapıldı. Orta Mahalle, Dumlupıhnar ve Ertuğrulgazi Mahallelerindeki imar çalışması tamamlandı. Yakında tapular verilecek ve kentsel dönüşüm başlayacak. Pendik Belediyesi bir ilçe belediyesinin ötesinde çalışma yürütüyor. Teşkilat olarak memnuniyetimizi ifade etmek istiyorum. Belediye başkanımıza ve ekibine teşekkür ediyorum."dedi.

Makamların gelip geçici olduğunu aslolanın insanların duasını alabilmek olduğunu da sözlerine ekleyen Mimar Kılıç, "Makamlar gelip geçicidir. İnsanların duasını alabiliyor muyuz? Önemli olan budur. Makamlar lütuf değil, imtihandır. Bedeli de oldukça ağırdır. Bu hassasiyetleri gözeterek görev icra ediyoruz. Rabbim bizleri utandırmasın, insanlarımızın dualarını alabilmeyi nasip etsin."dedi.

Haber: Yaşar ŞİMŞEK




  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113