• BIST 10276.88
  • Altın 2390.367
  • Dolar 32.335
  • Euro 34.7427
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 9 °C

Sen misin başbakanı öven

Sen misin başbakanı öven
Eski Pendik Müftüsü, şimdi Gümüşhane İl Müftüsü olan Dr. Süleyman AKTAŞ, BÇG’nin en son çıkan fişleme listesinde ismi geçen müftülerden. Süleyman AKTAŞ’ın fişlenmesine gerekçe ise bir cenaze töreninde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan için övücü s

Başbakanı “İmam Hatiplilerin’in

iftihar tablosu geliyor” diye takdim edince BÇG tarafından fişlendi

 

DİNDAR KAMU

GÖREVLİLERİ FİŞLENDİ

Batı Çalışma Grubu’nun Sözde irtica unsurlarına kendi ürettikleri irtica faaliyetlerini de ekleyerek 54. Hükümeti devirmek için Türk Silahlı Kuvvetleri bünyesinde kurulan Batı Çalışma Grubu'nun üst düzey siyaset ve bürokrasi kesimine yönelik kapsamlı "fişleme" yaptığı, fişlenen isimler hakkında da "gereğini yaptıkları" ortaya çıktı.

Başbakanlık, Adalet Bakanlığı, İçişleri Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı, Sağlık Bakanlığı, Emniyet Genel Müdürlüğü, Yüksek Öğretim Kurulu, Diyanet İşleri Başkanlığı ve yerel yönetimlerde görevli üst düzey seçilmiş ve atanmış 3 bin 447 kişi hakkında hazırlanan yeni bir rapor ele geçti. Batı Çalışma Grubu'nun merkez olarak Ankara başta olmak üzere 67 ilde yürüttüğü fişleme çalışmalarının bugüne kadar günyüzüne çıkanlardan çok farklı olduğunu ortaya koydu.

SEN MİSİN

TAYYİP ERDOĞAN’I ÖVEN

Oldukça kapsamlı bu fişleme raporunda tanıdık isimler var. Daha önce Kartal ve Pendik’te müftülük yapan Dr.Süleyman AKTAŞ’ta fişlemeden nasibini alanlardan.

BÇG’nin raporunda şimdi Gümüşhane il müftüsü olan Süleyman AKTAŞ’tan şu ifadelerle bahsediliyor, “DARENDELİ OSMAN HULUSİ EFENDİ TARİKATI MENSUBUDUR. İRTİCAİ KESİME GELİR SAĞLAMAKTADIR. 2 HAZİRAN 1998 GÜNÜ MERKEZ VAİZİ MUHAMMET TARAKÇI’NIN OĞLUNUN CENAZE TÖRENİNDE MİKROFONDAN R.TAYYİP ERDOĞAN’A İMAM HATİPLERİN ÖVÜNCÜ GELİYOR, DİYE TANITARAK DAVET ETMİŞTİR.”

Yeni belgenin ortaya çıkmasından sonra kendisiyle görüştüğümüz Dr.Süleyman AKTAŞ, sözkonusu cenaze töreninde Kartal Müftülüğü görevindeydi.

Cenaze törenini kendisinin yönettiğini söyleyen Dr.AKTAŞ, “ O yıllarda Sayın Başbakanımız Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevinden alınmıştı. Cezası kesinleşmiş ve cevaevine gireceği günü bekliyordu. Etrafında şimdiki kalabalıklar yoktu. Musalla da merhumun başında iken elimde mikrofon kendisini gördüm. İmam Hatiplilerin Övüncü Sayın Recep Tayyip Erdoğan’da aramızda diye hitap ettim ve öne davet ettim. İstanbul’a çok güzel hizmetler yapmış ve her türlü övgüyü hakediyordu.”

ALLAH’TAN BAŞKA

KİMSEDEN KORKMAM

O günlerde Recep Tayyip Erdoğan ile yakın olan herkesin gözetim altında olduğunu ve bir çok ismin kendisinden uzak durduğunu da kaydeden AKTAŞ, “ Allah’tan başka kimseden korkumuz yoktur. Sayın başbakanımız kendisini bu millete hizmete adamıştır. Tabiiki kendisini övücü sözler söyleyecektim. Değil 28 Şubat, başıma silah da dayasalardı aynı sözleri sarf etmekten yine çekinmezdim. Şimdi öğreniyorum ki, bu sözlerden dolayı Batı Çalışma Grubu tarafından fişlenmişim.”

Kartal ve Pendik’te uzun yıllar hizmet eden Dr.Süleyman AKTAŞ, bölgede önemli hizmetleriyle hatırlanıyor.

Haseki Eğitim Merkezi’nin Ppendik’e getirilmesi, Sahil ve Dumankaya Camileri’nin inşa edilmesi AKTAŞ döneminin sadece bir kaç eseri. AKTAŞ, halen Gümüşhane İl Müftülüğü görevinde bulunuyor.

28 ŞUBAT’TA

HEP DİK DURDU

Eski Pendik Müftüsü Dr. Süleyman AKTAŞ, 28 Şubat döneminde dik duran ve taviz vermeyen isimlerin başında geliyor. O dönemde ayakkabılarıyla Kur’an Kursu’nu denetlemeye gelen müfettişleri, odadan dışarıya çıkarıyor ve şartlanmış olarak gelen denetçilere Allah’ın evine ayakkabıyla girilemeyeceğini sert bir ifadeyle söyleyerek dışarıya çıkarıyor.

Fatih Üniversitesi’nin kapatılması yine onun girişimleriyle önleniyor.

  • Yorumlar 1
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113