• BIST 10643.58
  • Altın 2499.929
  • Dolar 32.215
  • Euro 34.8806
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 18 °C

Sarı, Çimse-İş Başkanlığına yeniden seçildi

Sarı, Çimse-İş Başkanlığına yeniden seçildi
Çimse-İş Sendikası İstanbul Anadolu Şubesi Olağan Genel Kurulu 12 Kasım cumartesi günü Divan İstanbul Asia Otel'de gerçekleştirildi.

Genel Kurula Çimse-İş Sendikası Genel Başkanı Zekeriye NAZLIM, Türk-İş İstanbul bölge temsilcisi Adnan UYAR ve eski temsilcisi Faruk BÜYÜKKUCAK, Toprak İşveren Sendikası Genel Sekreteri Püren KUNT, Genel Yönetim Kurulu üyeleri, İşveren Temsilcileri, Şube başkanları, Bölge Temsilcileri ve Delegerden oluşan çok sayıda davetli katıldı.

normal-5979.jpg

Genel Kurulda alınan karar gereği Pendik Şubesinin ismi, "İSTANBUL ANADOLU ŞUBESİ" olarak değiştirildi.

Son derece coşkulu geçen genel kurulda konuşan İstanbul Anadolu Şube Başkanı Arif SARI, "30 yıllık çalışma ve 25 yıllık Sendika tecrübemle belirtiyorum ki Çimse-İş altın çağlarını yaşamaktadır. Büyük bir aşk ve heyecanla çalışarak daha güzel günler göreceğiz." şeklinde konuştu.

Sendika içi birlik beraberlik ve adalet vurgusu yapan SARI, örgütlenmenin önündeki engeller ve emekçilere dayatılan küreselleşme konularına da değindi.

Genel Kurulda söz alan Türk İş İstanbul Bölge Temsilcisi Adnan UYAR ise, Türk-İş Başkanı ve yönetiminin selamlarını ileterek başladığı konuşmasında Vatanımızın bölünmez bütünlüğünün her şeyden önce geleceğini ifade etti ve artık yeni bir anayasa yapmanın kaçınılmaz olduğu vurguladı.

Çimse İş Genel Başkanı Zekeriye NAZLIM ise  sık sık alkışlar ve sloganlarla kesilen konuşmasında, İstanbul'un tarih boyunca önemli bir merkez olduğuna ve burada bulunmaktan onur duyduğunu belirterek başladı. 15 Temmuz sürecini değerlendiren NAZLIM, Vatan ve Bayrak konusunda bu milletin önünde hiç bir kuvvetin duramayacağını belirtti.

Çimse-İş Sendikasındaki 2010 vizyonuna değinen Genel Başkan Nazlım, yapılan ve yapılacak olan hizmetler hakkında konuştu ve "iki günü denk olan hüsrandadır" anlayışıyla hareket ettiklerini ifade etti.

Asgari ücret, Kıdem Tazminatı ve Adaletsiz Vergi Sistemi konularına da değinen NAZLIM, delegeleri selamlayarak konuşmasına son verdi.

Genel Kurul sonunda katılımcılara plaket takdiminde bulunuldu.

Divan Başkanlığını üstlenen Genel Eğitim ve Teşkilatlanma Sekreteri Cengiz GÖZÜKÜÇÜK'ün "Genel Kurulun sendikamıza ve Türk işçi hareketine hayırlı olması" dilekleriyle gündem sona erdi.

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113