• BIST 10173.42
  • Altın 2448.97
  • Dolar 32.2743
  • Euro 34.9166
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 8 °C

Saadet'in başkan adayı Mahmut Kılıç

Saadet'in başkan adayı Mahmut Kılıç
Saadet Partisi Pendik'ten Mahmut Kılıç'ı Belediye Başkan adayı gösterdi.

Küçükçekmece Mega Arena 'da yapılan aday tanıtım Toplantısınına Saadet Partisi Genel Başkanı ve Birçok partili katıldı. Saadet Partisi Pendik Belediye Başkan Adayı olarak Mahmut KILIÇ açıklandı.

Saadet Partisi’nin geçtiğimiz pazar günü Küçükçekmece Arena Mega’da düzenlediği aday tanıtım şöleni büyük bir coşkuya sahne oldu. Yediden yetmişe sabah saatlerinden itibaren Küçükçekmece’ye akın eden Milli Görüşçüler, şölenin yapılacağı salonu hınca hınç doldurdu.

Kalabalık nedeniyle yüzlerce kişi programı salon dışından takip etmek zorunda kaldı. Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kamalak’ın katılımıyla gerçekleştirilen şölende, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selman Esmerer, İstanbul Pendik Belediye Başkan Adayı Mahmut Kılıç ve diğer Belediye Başkan Adayları kamuoyuna takdim edildi.

HİZMET İSTİYORSANIZ, ADRES BELLİ MİLLİ GÖRÜŞ'ÜN TEK TEMSİLCİSİ SAADET PARTİSİ'DİR

Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kamalak İstanbul aday tanıtım programında gerçekleştirdiği konuşmada, “Amacımız sadece belediye başkanlarımızı açıklamak değil. Aynı zamanda yüce milletimize seslenmek, yönümüzü, istikametimizi milletimize çevirmektir. Biz bugün dünyanın göz bebeği İstanbul’umuzdayız. “Ya İstanbul beni alır, ya ben İstanbul’u” diyen Fatih Sultan Mehmet’in payitahtındayız” ifadeleriyle konuşmasına başlayan Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kamalak, “Önümüzde bir seçim var. Bu seçim sadece belediye başkanlığı seçimi değildir. Bu aynı zamanda Türkiye’nin istikametini tayin etme seçimi olacaktır. Ey milletimiz! Siz Batı’ya mahkum değilsiniz. Haçlı birliğine muhtaç değilsiniz. Aziz milletim Avrupa Birliği’ne, Haçlı birliğine mecbur değil. Yönünü Batı’ya çeviren taklitçi partilere mecbur değilsiniz. Önümüzdeki seçimler taklitçi partilerden kurtulmak için bir fırsattır. Hizmet istiyorsanız adres bellidir; Saadet Partisi’dir. Temiz toplum, temiz siyaset, temiz yönetim istiyorsanız adres Saadet Partisi’dir.

GECEMİZİ GÜNDÜZÜMÜZE KATMALIYIZ

“Belediyecilik bizim işimizdir” diyen Kamalak, “Milli Görüş’ün işidir diyen Kamalak konuşmasının devamında, “Çünkü bu bir zihniyet ve inanç meselesidir. Türkiye’de sadece 2 parti vardır. Bunlar Saadet Partisi ve diğerleridir. Bizden sonra gelenler hizmetin yerine rüşveti koydular. Kentsel dönüşümün yanına rantsal dönüşümü koydular. Bizler yeniden sizlerin yönetimine talibiz. Bizim yerimiz Haçlı birliği değil, İslam birliğidir. Yerimiz kardeşlerimizin yanıdır. Sanki tek kurtuluş çaresi Haçlı birliğiymiş gibi yönlerini Batı’ya çevirdiler. İslam coğrafyalarındaki kardeşlerimiz bizleri bekliyor. Ağlamanın sızlamanın faydası yok. Önümüzde büyük bir fırsat var. Gecemizi gündüzümüze katmalıyız.” isteğinde bulundu.

Konuşmasına devam eden Kamalak, seçimlere kadar tüm Türkiye'yi gezmeleri ve her kişiye ulaşılması gerektiğini kaydederek, şunları söyledi:

"Biz, iktidar sahiplerini, ana muhalefeti ve diğer muhalefeti eleştirirken; kişiliklerini değil, zihniyetini eleştiriyoruz. Önümüzdeki 85 günlük sürede, bütün insanlarımıza selam vermek durumundayız. Fert fert dolaşmalıyız. Bu ülkenin her ferdi bizimdir. Sarhoşu da, ayyaşı da, alimi de, cahili de bizimdir. Emin olun, onların içinde kor gibi iman var. Yeter ki biz çağırmayı bilelim. Biz çağırdığımız zaman, onlar dalga dalga, bölük bölük gelecekler. Bu ülke hepimizin. Hepimiz bu ülkenin evlatlarıyız."

Gezi olaylarına değinen Kamalak, "Eğer hükümet yetkilileri, Gezi Parkı'nda, 'ağaçlara dokunmayın' diyen gençlere, 'Amacınız ağaçsa, fidanı benden, buyrun İstanbul'un etrafına yüz bin fidan dikelim' demiş olsaydı, acaba bir tek gencimizin burnu kanar mıydı? Bir tek esnafımızın camı kırılır mıydı? Türkiye bir kuruşluk zarara uğrar mıydı?" dedi.

Kamalak, İstanbul merkezli operasyonla ilgili de "Bundan sonra milletimiz, polisine, savcısına, hakimine, mahkemesine güvenemeyecektir. Peki kime güvenecek. Tek sığınak kalıyor geriye; milli görüş" değerlendirmesinde bulundu.

Mustafa Kamalak, konuşmasının ardından Partisinin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayının, Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Selman Esmerer olduğunu açıkladı.

İSTANBUL İÇİN 7 MUHTEŞEM PROJE

Toplantıda konuşan Esmerer; İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilmesi durumunda ilk yapacağım iş su fiyatlarını yüzde 50 ucuzlatmak olacaktır. İstanbullular 60 lira su faturası ödüyor.

PEMBE metrobüs projesini uygulayacağız. Öncelikle hassasiyetleri yüksek bacılarımıza müjde veriyoruz. Metrobüslere binmek adeta bir savaş vermeyi gerektiriyor. İşe gidiş ve dönüşlerde balık istifiyle yolculuk ediliyor. Biz diyoruz ki 3 metrobüsten biri pembe gelecek. İsteyen istediği metrobüse binebilir.

SEÇTİKLERİNİ Denetle (SEDE) projemiz var. Bugün gelinen noktada belediye başkanları patron, millet de onların kölesi anlayışı var. Bunu ortadan kaldırıp şeffaf ve dürüst belediyeciliği getireceğiz. İhaleler şeffaf olacak. Belediye başkanının çocukları racon kesemeyecek, ihale alamayacak. Bunları istiyorsanız Saadet Partisi diyeceksiniz. İlçe belediyeleri, mahallelilerle toplantı yapacak. Başkan halk tarafından denetlenecek.

TİNERCİLER, hırsızlık ve gasp olayları İstanbul’un dehşeti haline gelmiştir. Önce Ahlak ve Maneviyat projesini ortaya koyacağız. Tinercileri rehabilite edeceğiz.

ÇARPIK kentleşme ve bunun sonucu İstanbul’da çekilmez bir trafik sorunu oluşmuştur. İstanbul’u TOKİ ile şekillendiren İBB ve hükümet İstanbul’u mahvetmiştir. Her İstanbullunun 3-4 saati trafikte geçmektedir. İstanbul, Moskova’dan sonra ikinci trafik sorunu yaşayan şehir haline gelmiştir. O İstanbul ki dünyanın başşehri, hilafetin merkezi İstanbul, mimarinin merkezi İstanbul o eski günlerine geri dönecek. İstanbul’un siluetini bozdular. İstanbul’un yaşam kalitesi düştü. İstanbul göç noktasında alacağını almıştır. Çılgın proje dedikleri yeni imar alanlarıyla 40 milyonluk İstanbul hedefleyen iktidar çıldırmış olmalı. İstanbul’un altyapısı bunu kaldırmaz. Bütün ilçelerde park sorununu çözeceğiz. Deniz taşımacılığını en verimli şekilde kullanacağız.

Belediyelerin tamamına yakını borç batağında, hepsi her sene borçlarını artırıyor. Erbakan hocamız havuz sistemini kurmuştu. Biz de İBB ve diğer ilçe belediyelerini borç batağından kurtaracağız.

Her İstanbullu evinde kullandığı elektronik cihazlarla 10 kilovat elektrik tüketiyor. 70-80 TL civarında fatura ödüyorlar. Doğalgaz kış ayında cep yakıyor. Buna da ortalama 200 TL fatura ödeniyor. Mili Görüşçü elektrik mühendislerimizin çalışması bu yüksek faturalara çare olacak. Mühendislerimizin buluşu elektrik ve doğal gaz faturalarını büyük ölçüde aşağı çekecek. Adını “Saadet Jeneratörü” koyduğumuz, ilk yatırım maliyeti çok yüksek olmayan bu cihaz enerjide bir devrim niteliği taşıyor" dedi.

MAHMUT KILIÇ KİMDİR?

1980 Sakarya doğumlu, aslen Trabzonlu. İlköğrenimini Kaynarca’da, orta öğrenimi ise Pendik İmam Hatip lisesinde tamamladı. Yükseköğrenimini Sakarya Üniversitesi İşletme Fakültesinde tamamladı. Gebze Yüksek teknoloji Enstitüsünde Girişimcilik ve yenilik yönetimi üzerine Yüksek lisans eğitimini tamamladı.

1996- 2006 Yılları arasında Milli Gençlik Vakfı ve Anadolu Gençlik Derneğinde yöneticilik yaptı.2006- 2007 yıllarında Saadet Partisi Pendik Gençlik kolları başkanlığı, 2007- 2013 Yılları arasında Saadet Partisi İcra kurulunda muhtelif görevlerde bulundu. 2009 Mahalli seçimlerinde Pendik Belediye Meclis üyesi adayı ve 12 Haziran 2011'de Saadet Partisi 1.Bölge Milletvekili Adayı gösterildi.

Evli ve bir çocuk sahibi olan Kılıç, Pendik Kaynarca mahallesinde ikamet etmekte ve Gayrimenkul hizmetleri ve ticaretle uğraşmaktadır.

 

 


  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113