• BIST 10739.57
  • Altın 2500.459
  • Dolar 32.1992
  • Euro 34.9816
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 15 °C

PESİAD'tan geleneksel iftar

PESİAD'tan geleneksel iftar
Pendik Sanayici ve İş Adamları Derneği'nin geleneksel iftar yemeği geçtiğimiz Cuma günü PESİAD lomali altındaki Bahçe Cafe'de gerçekleştirildi.

Programa İstanbul Vali Yardımcısı ve Pendik Kaymakam Vekili Günay Özdemir, Pendik Belediye Başkanı Kenan Şahin,  AK Parti Pendik İlçe Başkanı Turgay Kılıç,  Pendik Eski Kaymakamı Cafer Odabaş, Pendik İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Dernekbaş, Pendik Müftüsü Ziya Ersin, Pendikspor Başkanı Sami Bayram, BBP Pendik İlçe Başkanı Şenel Gümüş, CHP Pendik Belediye Başkan Aday Adayı Bilal Gündoğdu, Pendik Şoförler Odası Başkanı Vehbi Bayraktar, PESİAD yönetim kurulu üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda sanayici ile adamları  katıldı.

Programda bir konuşma yapan, PESİAD Başkanı Ahmet Cin, Dünyadaki gelişmelerden kısaca bahsederek müslümanlar üzerinde oynanan oyunlara dikkat çekti. Cin, "Bu oyunları bizim ülkemizde de denediler. Başarılı olamadılar, inşaallah bundan böyle de olamayacaklar. Yaşadığımız coğrafyanın ve ülkemizin kıymetini iyi bilelim. Bugün dünyanın birçok bölgesi kan ağlarken bizler, huzur ve bolluk içinde iftar açmaktayız.

Belediye Başkanı Kenan Şahin'de konuşmasında iftar programlarının insanları biraraya toplamadaki önemine dikkat çekti. Mısır, Türkiye ve diğer İslam ülkeleri üzerindeki oyunlara da dikkat çeken Başkan Şahin, "Birlik ve beraberliğimizi bozmak isteyen art niyetli insanlara prim vermemek lazım. Aksi halde ülkemizdeki barış ve kardeşlik ortamını bozmak için pusuda bekleyen kötü niyetli insanların ekmeğine yağ süreriz.  İşte en yakın tarihte gezi parkı olaylarında bunu yaşadık. Umarım böylesi kötü bir tecrübeyi bu ülke bir daha yaşamaz. "dedi. Şahin, tüm vatandaşların provokasyonlara karşı dikkatli olması hususunun da atını çizdi.

İstanbul Vali Yardımcısı ve Pendik Kaymakam Vekili Günay Özdemir'de bir konuşma yaptı. Vali Yardımcısı konuşmasında, "Medeniyetler ve tarih şehri İstanbul, iftar ve sahur programlarıyla güzelliğine güzellik katıyor. Böylesi bir şehirde yaşadığımız için çok şanslıyız. Dünyaya 600 adaletle hükmetmiş bir neslin mirasçılarıyız. Bölgede söz sahibi güçlü bir ülkeyiz. Bu gücümüz her geçer gün artmaktadır. Türkiye ayaklarının üzerinde durabilecek, güçlü b.ir devlet yapısını tetis etmiştir.  Huzurumuzu kaçıracak, kamu düzenini bozacak hiç bir girişime müsaade etmeyiz. Herkes bunu böyle bile." şeklinde konuşarak sözlerini tamamladı. İftar duasının ardından program son buldu.




























  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113