• BIST 10007.32
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 17 °C

PESİAD Organize Bölgesi Sanayi geliyor

PESİAD Organize Bölgesi Sanayi geliyor
Ev sahipliğini Osman Üçüncü'nün yaptığı Gelenekselleşen Onur Kurulu Kahvaltısı,Pendik Kaymakamı Osman Tunç,Bölge Milletvekili Erol Kaya,Pendik Milli Eğitim Müdürü Aytekin Yılmaz,Pendik Müftüsü Abdülkadir Keşvelioğlu,onur, istişare, denetim kurulu, PESİAD

Açılış konuşmasını gerçekleştiren PESİAD başkanı Ahmet Cin, "Seçimler ülkemizi etkilediği gibi iş çevrelerini de derinden etkiledi. Gerek ülkemizin çevresi gerekse ülke içerisinde verdiğimiz mücadele bağlamında iş adamlarımız bu seçimi çok önemsiyor.Yatırım ya da istihdam alanı oluşturmak isteyen bir çok iş adamı seçimi bekliyor." diyen Cin,iş adamlarının seçim sonuçlarına göre aksiyon alacaklarını söyledi.

Ahmet Cin: PESİAD Üyeleri İçin Sanayi Arazisi Hayata Geçiyor

PESİAD faaliyetleri hakkında da bilgi paylaşan Cin, PESİAD üyelerinin faydalanacağı organize sanayi arazisi meselesini olgunlaştırdıklarını ilerleyen günlerden detaylarını ayrıca kamuoyuyla paylaşacaklarını söyledi.Cin, seçimler sonrası Afrika'da belirledikleri iki ülkeye ticari gezi yapmayı hedeflediklerinin belirtti.

Osman Tunç: Sıkıntılı Günlerden Geçiyoruz

Toplantıda söz olan Pendik Kaymakamı Osman Tunç, "Sıkıntılı günler yaşıyoruz. Şehit acısı ilçemize de düştü. Hakan Öcalan adlı kardeşimizi ebediyete yolcu ettik. Şehitlik mertebelerin en güzeli ancak genç ölümler başta ailesi olmak üzere hepimizi derinden etkiliyor. Rabbim en kısa sürede bu karanlık havadan çıkmamızı nasip etsin. Özellikle kolluk kuvvetlerimize Rabbim güç kuvvet versin. Yükleri çok ağır."Dedi.

Erol Kaya: Mücadele Hukuk İçerisinde Veriliyor

Bölge Milletvekili Erol Kaya, terörle mücadele konusunda, askerin ve polisin hukuk dışına çıkmadan mücadelenin verildiğini söyledi. Kaya, " Bu çok önemli bir kazanım hepimiz için. 90'lı yıllarda terörle mücadelede evinden alınıp Toros arabaya bindirilenlerin cesedi geri dönerdi. Bu bağlamda mücadelemiz hukuk içerisinde ilerliyor. Diğer taraftan bölge insanı devletinin yanında, devletine yardımcı oluyor." Dedi.

Devletin kudret elinin ihmal edildiğini söyleyen Kaya, bundan böyle devletin şefkat eliyle kudret elinin at başı olarak işleyeceğini söyledi. Kaya, "Bölgenin ihmal edilmişliğini ortadan kaldırmak noktasında kararlığımızı herkes görüyor zaten. Terör örgütünün iş makineleri ve barajlara saldırmalarının altında yatan nedeninin devletin bölgeye yatırım getirmiyor diyememelerimden kaynaklandığını söyledi.





  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113