• BIST 10276.88
  • Altın 2390.367
  • Dolar 32.335
  • Euro 34.7427
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 16 °C

Pendikspor ateşle oynuyor:1-4

Pendikspor ateşle oynuyor:1-4
Ligde henüz galibiyeti bulunmayan Pendikspor, Hatay deplasmanında adeta bozguna uğradı ve maçı 4-1 kaybetti.

HAKEMLER: Gürel Uzuner***Soner Maraş*** Çağlar M.Uludağ***

HATAYSPOR: Şener*** Gökhan*** Serkan*** Mithat*** Ahmet*** Halil*** İzzet*** Mesut*** Burak*** Ufuk** (Semih***) Hakan**(Semavi***)

PENDİKSPOR: Yakup* Alişan** Hakan** Hayrullah** Samet Kartal ** Hasan** Oğuz** Ramiz** Fatih** Samet Katanalp**Abdulkadir**

Hatayspor, bu sezon kendi sahasındaki ilk galibiyetini, dün Pendikspor önünde   4-1'lik skorla aldı.

 Bordo-Beyazlılar, dün Pendikspor önünde vasat bir oyunla 4-1 gibi açık farkla galip gelmesini bildi.

Golleri; Mesut, Ahmet (2 gol) ile Semavi kaydetti.  Hatayspor,  ilk 2 haftaya göre biraz daha derli-toplu, sahada ne yaptığını bilen bir ekip hüviyetinde olmasına ve dünkü maçta farklı galip gelmesine rağmen, oyun açısından istenilen düzeyde değildi.

Hatayspor, tarihinde belki de ilk kez böylesine erken gole kavuştu. Maçın, henüz 1. dakikasının 13.saniyesi oynanırken, Hatayspor solbeki Mesut, ayağına geçirdiği topu 35 metreden direk kaleye öylesine vurdu ki, topu mermi gibi, biraz da öne çıkan kalecinin üzerinden ağlara gönderdiğinde, skor tabelasında Hatay:1 Pendik:0 yazılıydı.

Golden sonra, Pendikspor, oyunu Hatayspor sahasına yığdı. İlk 10 dakikada 4 korner atışından sonuç alamayan Kırmızı Beyazlı temsilcimiz, 13. dakikada beraberliğe çok yaklaştı. Bu dakikada ceza sahasında topla buluşan Samet'in vuruşunda, top az farkla üstten avuta çıktı. 19.dakikada, Hatayspor'un 2.golü geldi. Bu dakikada Halil, sağdan ortaladı, pozisyonu iyi izleyen Ahmet Güven şık bir kafa vuruşuyla takımını 2-0 öne geçiren golü kaydetti, 2-0. Maçın 25.dakikasında, Pendikspor atağı soldan geldi. Yapılan ortaya atılan kafa vuruşunda, Hatayspor Kalecisi Şener topu köşeden kurtardı.39. dakikada Hatayspor kalesinde yaşanan karambolde, kaleci ve defans tehlikeyi önledi. Maçta 43.dakikada, Pendiksporlu Oğuz Hataysporlu Ahmet'e tekme atınca kırmızı kart gördü. Maçta ilk yarıyı Hatay 2-0 önde kapadı. İkinci yarının ilk 4-5 dakikasında konuk ekibin gol çabaları vardı. Ancak 52.dakikada gelişen Hatayspor kontratağında, Halil sağdan topu iyi kesti. Pozisyonu da aynı güzellikle izleyen Ahmet, kale sahasında topu ağlara gönderdi, 3-0. Maçın 57.dakikasında, yine Ahmet defansın arkasına sarktı, kaleciyle karşı karşıya kaldı. Kaleciyi çalımla geçmek istedi, geçemeyince de mutlak gol fırsatı kaçtı. 66'da, Hakan yerini Semavi'ye bıraktı. 67.dakikada, konuk ekip atağında, Hayrullah, 3 pasta golü atamadı. 74 dk'da, Samet sağ çaprazdan vurdu, Kaleci Şener köşeden çıkardı. 74. dakikada Pendikspor'un golü geldi. Bu dakikada Abdulkadir, kaleciden dönen topu tamamladı ve skoru 3-1'e getirdi. 81 dk'da Ufuk yerini Semih'e bıraktı. 84. dakikada da Semih'in ortasında pozisyonu iyi izleyen Semavi kale sahasında topa vurdu, top kaleciden döndü, yeniden tamamladı ve golü yaptı, 4-1. Hatayspor, maçı, vasat oyunla 4-1 kazanmasını bildi.

Pendikspor, bu mağlubiyetle 1 puanda kaldı ve henüz 4 maçın oynandığı ligde 3. mağlubiyetini aldı.


  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113