• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 14 °C

Pendikli minibüsçüler ezber bozuyor

Pendikli minibüsçüler ezber bozuyor
Pendik Kurtköy Minibüsçüler Derneği geçtiğimiz 7 mayıs 2015 Perşembe günü mal sahipleri ile şoförlerini bir toplantıda biraraya getirdi

Durakların düzen ve huzuru için toplandılar

Şamil Çubuğuuzun Başkanlığındaki Pendik Kurtköy Minibüsçüler Dernek Yönetimi, vatandaşa daha iyi hizmet verebilmek ve yaşanan olumsuzlukların önüne geçmek için minibüs esnafı ile şoför esnafını Pendik Dolayoba Şoförler Esnaf Odası Konferans Salonunda biraraya getirerek yapılacak yeni düzenlemeler hakkında bilgi verdi.

Toplantıya şoför ve mal sahipleri  ollmak üzere yaklaşık  150 kişilik kalabalık katıldı. Yapılan istişareler sonucu, dernek yönetimine duyulan güvenin altı çizildi. Yeni tedbirler alınması için yönetime yetki verilirken, vatandaşların şikayetçi olmamaları için koyulan kurallara her şoförün ve mal sahibinin harfiyen uyması gerektiğinin önemine vurgu yapıldı. Hatada ısrar eden sürücülerin ve  minibüs sahiplerinin cezalarının artırılması karara bağlandı.

Dernek Başkanı Şamil Cubuğuuzun, toplantının gayet olumlu ve verimli geçtiğini, şoför arkadaşların mesleki manada  her geçen gün daha iyiye gittiğini, bundan böyle teknolojik imkanlar kullanılarak mevcut olumsuzluklardan en kısa sürede kurtulmak istediklerini kaydetti.

Çubuğuuzun, göreve geldikleri günden buyana dernek bünyesinde önemli icraatlara imza attıklarını,  başarılar sadece kendilerine ait olmadığını, hep birlikte gerçekleştirdiklerini söyledi.

Başkan Şamil Çubuğuuzun, bu tür toplantıları sık sık gerçekleştireceklerini,  aralarında bazılarının bu uyum ve başarıdan rahatsızlık duyduğunu ancak önümüzdeki günlerde bu arkadaşların da kurallara uymak zrunda kalacağına vurgu yaptı.

HABER: YAŞAR ŞİMŞEK










  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113