• BIST 11011.15
  • Altın 6339.07
  • Dolar 49.9931
  • Euro 55.9396
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 15 °C

Pendik’te Yüzme Şenliği

Pendik’te Yüzme Şenliği
Pendik Belediyesinin düzenlediği “29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Yüzme Şenlikleri”, Sülüntepe Şehit Burhan Öner Spor Kompleksi’nde gerçekleştirildi.

 8-12 yaş aralığındaki çocukların katıldığı etkinlikte spor ve eğlence bir araya geldi. Şenlik boyunca çocuklar sörf yarışması, dönme dolap, simit çekme yarışması ve su üstü koşusu gibi birbirinden eğlenceli aktivitelere katılarak keyifli vakit geçirdi.

Pendik Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında geleneksel hale gelen Yüzme Şenlikleri’ni bu yıl da gerçekleştirdi. Sülüntepe Şehit Burhan Öner Spor Kompleksi’nde düzenlenen organizasyonda 8-12 yaş aralığındaki çocuklar, eğlence ve spor dolu bir gün geçirdi.

z2ct9acxiaizqun.jpeg

Çocuklar hem yarıştı hem eğlendi

Birbirinden renkli aktivitelerin yer aldığı şenlikte çocuklar; sörf yarışması, dönme dolap, simit çekme yarışması ve su üstü koşusu gibi etkinliklerde hünerlerini sergiledi. Gün boyunca heyecanlı ve eğlenceli anların yaşandığı organizasyonda aileler de tribünlerden çocuklarına destek verdi.

pzai7iocsb3zes1.jpeg

Hatıra madalyası ve sırt çantası hediye edildi

Etkinliğe katılan tüm çocuklara hatıra madalyası ve sırt çantası hediye edildi. Renkli görüntülere sahne olan organizasyonda aileler de tribünlerden çocuklarını izleyerek onların heyecan ve mutluluğuna ortak oldu.

Etiketler:
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113