• BIST 10218.58
  • Altın 2444.587
  • Dolar 32.193
  • Euro 34.7877
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 12 °C

Pendik’i Almak İstanbul’u Almaktır

Pendik’i Almak İstanbul’u Almaktır
Siyasi partilerin bayramlaşma etkinlikleri görülmeye değerdi. Bayramın ikinci günü Pendik CHP İlçe Örgütü, ilçe binasının konferans salonunda bayramlaşma töreni tertipledi.

Bayramlaşma programına İlçe Başkanı Halit Temiz, İstanbul Milletvekili Müslim Sarı, CHP İl Yönetim Kurulu Üyesi Doğan çakmak, belediye başkan aday adaylarından Bilal Gündoğdu, Bayram Bekâr, Tuncer Özyavuz, Abidin Erken, mevcut belediye meclis üyeleri, belediye meclis üyesi aday adayları ve çok sayıda partili de katıldı.

İlçe başkanı Halit Temiz yaptığı konuşmada partililerin bayramlarını kutlayarak, bazı açıklamalarda bulundu. ‘’Pendik Belediye Başkanlığı aday adaylığı için altı kişinin dosyalarını aldıklarını’’ belirten Temiz, ‘’son başvuru tarihinin uzatılarak 2 Eylül mesai bitimine kadar olduğunu’’ ifade etti.

İstanbul Milletvekili Müslim Sarı da konuşmasına katılımcıların bayramlarını kutlayarak başladı. Pendik’te Belediye Başkanlığı için aday adayı sayısının fazla olmasından memnunluk duyduğunu ifade eden Sarı, “Pendik’i almak demek, İstanbul’u da almak demektir. Bunun için çok çalışmamız, mahalle, mahalle, sokak, sokak vatandaşlara ulaşmamız gerekiyor.“ dedi.

Milletvekili Müslim Sarı, ‘’önümüzdeki yerel seçimlerin önemine vurgu yaparak Türkiye’nin gelecek yirmi yılını oylayacaksınız. Bu bilinç ve gayeyle çalışmanız gerekir, aksi halde gelecek yirmi yılı yine AK partiye kaptırırız’’ ifadesinde bulundu.

Daha sonra söz alan Doğan Çakmak, ‘Temiz ve Sarı’nın’ konuşmalarına katıldığını belirterek, örgütün görüşünün bu seçimlerde dikkate alınacağının altını çizdi. ‘’İl teşkilatı olarak bu konunun üzerinde durduklarını’’ belirtti.

 




















  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113