• BIST 10055.98
  • Altın 2424.227
  • Dolar 32.2325
  • Euro 34.7706
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 3 °C

Pendik Bolu?da oksijen depoluyor

Pendik Bolu?da oksijen depoluyor
Yeni Sezon hazırlıklarını Bolu?da sürdüren 2. Lig Beyaz Gurup Takımı Pendikspor Teknik Direktör Şaban Yıldırım Yönetiminde Bulu Gerede Esentepe Otelde ki kamp programı devam ediyor, burada yapmış olduğu 3. Hazırlık maçında 70. Dakikada yeni transferi Sam

Yeni Sezon hazırlıklarını Bolu’da sürdüren 2. Lig Beyaz Gurup Takımı  Pendikspor Teknik Direktör Şaban Yıldırım Yönetiminde Bulu Gerede Esentepe Otelde ki kamp programı devam ediyor, burada yapmış olduğu 3. Hazırlık maçında 70. Dakikada yeni transferi Samet Katanalp’ın golüyle İnegölspor’u 1-0 mağlup etti.

Bolu’da sürdürülen kamp programında 13 Ağustos Perşembe Günü Saat 17.30'da İnegölspor’la yapıtığı 3. Hazırlık maçını Pendispor  Başkanı Sami Bayram, Pendik Belediye Başkan Yardımcıları Vahap Doğan, İzzet Öztop ve Pendikspor Yönetim Kurulu Üyeleri birlikte izledi.

 Kırmızı beyazlılar gerek antrenmanlarda gerekse hazırlık maçlarında ortaya koydukları performans ile dikkat çekerken, izleyenlerin de takdirini kazandı. Teknik Direktör Şaban Yıldırım, takım olma yolunda önemli bir yol kat ettiklerini belirterek, “Tek amacımız lige en iyi şekilde hazırlanmak.Bizden başarı bekleyen taraftarımızın görmek istediği Pendikspor’u hazırlıyoruz. Bunun için de çok çalışıyoruz. Şu anda öncelikle takım olmalıyız. Bu yolda epey yol kat ettik. Takımın uyum sorununu da en aza indirdik ve lige kadar sorun kalmayacak. Kamp süresi boyunca tüm oyuncularımız özveri ile çalıştılar. Gerek antrenmanlarda gerekse hazırlık müsabakalarında ortaya konulan mücadele beni fazlasıyla mutlu etti. Şimdi önümüzde lig maçlarının başlamasına kısa bir süre var. Bu süreyi de en iyi şekilde değerlendirerek lige iyi başlamak istiyoruz. Taraftarlarımızın bizden başarı beklediklerini biliyoruz. Bunun için çok çalışıyoruz. Kırmızı beyazlı renklere gönül veren taraftarlar arzu ettikleri Pendikrspor’u izleyecekler. Takım olarak iyi bir ekip olduk. Takımda iyi bir rekabet ortamı var. Bu da çalışmalarımızı olumlu yönde etkiliyor.

Hazırlık maçlarında ortaya koydukları futbolun karşılığını aldıklarını dile getiren Teknik Direktör Şaban Yıldırım, “Oynadığımız 3 karşılaşma onrası bu maçlarda eksiklerimizi tespit ettik. En az hata ile lige girmek istiyoruz. Önemli olan lig maçlarını kazanmak” şeklinde konuştu.

 

Pendikspor İnegölspor maçına çıkan İlk 11 şu isimlerden oluştu Yakup, Hakan,Oğuz, Ramiz, Alişan, Fahri, Hayrullah, Samet, Fatih, Umut ve Okan Demir

HABER: YAŞAR ŞİMŞEK.

















  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113