• BIST 10643.58
  • Altın 2499.929
  • Dolar 32.215
  • Euro 34.8806
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 18 °C

Pendik Berberler Odasından kuaförlere ücretsiz topuz eğitimi

Pendik Berberler Odasından kuaförlere ücretsiz topuz eğitimi
Pendik Berberler ve Kuaförler Odası tarafından berber ve kuaförlere ücretsiz olarak uygulamalı topuz eğitimi verildi.

Pendik’te bir ilk olan uygulamalı topuz eğitimi Pendik Işılay Düğün Salonunda gerçekleştirildi. Eğitime Pendik'ten olduğu kadar ilçe dışından da  kuaför ve berberler yoğun ilgi gösterdi.
Pendik Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Sadık Türker, topuz eğitimine geçen ay başladıklarını ancak uygulamalı olarak ilk defa bu salonda yaptıklarını ifade ederek, "Geçen ay yaptığımız topuz eğitimini şov şeklinde organize etmiştik. Bu defa ise bire bir uygulamayla kuaför esnafımıza eğitim verdik. Çok ciddi bir talep var. Daha önce hiç yapılmamış. İlk olduğu içinde esnaf arkadaşlarımız yoğun bir katılım gösterdi. Eğitime katılan bütün kuaför arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Türker iki yıl önce göreve geldiğini hatırlatarak, “İlk geldiğim zamanda ifade ettiğim gibi, ben bu koltuğa oturmaya gelmedim. Bay ve bayan kuaförlere hizmet etmeye geldim ve bu hizmete de görev sürem doluncaya kadar devam edeceğim. Daha farklı çalışmalarla da üyelerimizin karşısında olacağız. Eğitim hususu bizim olmazsa olmazım. Kuaför esnafımız her yönüyle bilinçli olmalı. Çok şükür, bizim esnaflarıımızda bu bilinç var. ” ifadelerini kullandı. Eğitim uzmanı ve aynı zamanda bir kuaför olan İsmail Demir ise “Uygulamalı eğitimi Türkiye’ye getiren kişiyim ve aynı zamanda Türkiye’nin belli illerinde ilk defa eğitim veren ve yıllardır bu sektörde olan bir kuaförüm. Ücretsiz topuz eğitimi Türkiye’de hiç yapılmamıştı, daha önce yapılanlar da ücretliydi. Ben bu projeyi yıllar önce düşünmüştüm, sponsor işini hallettikten sonra da oda başkanlarımızla temasa geçip eğitimlere başladık bu günde Pendik’teyiz. Katılım çok iyi, kuaför arkadaşlarımızın ilgisi büyük. İnşallah önümüzdeki dönemlerde Türkiye’nin her tarafında bu eğitimleri yapacağız.” şeklinde konuştu.

HABER: YAŞAR ŞİMŞEK

dsc_0049.png

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113