• BIST 10276.88
  • Altın 2390.367
  • Dolar 32.335
  • Euro 34.7427
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 16 °C

Okullar arası münazara başlıyor

Okullar arası münazara başlıyor
Pendik Belediyesi ve Milli Eğitim Müdürlüğünün birlikte gerçekleştireceği okullararası münazara yarışmalarında görev alacak jüri ve yöneticiler Gülistan Sofrasında biraraya geldi.

Münazara için toplandılar

 

Toplantıya, Pendik Belediye Başkan Yardımcısı Atilla İpek, Pendik İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Dernakbaş, Yarışmalardan Sorumlu Koordinatör Şube Müdürü Yıldırım Demirci, Pendik Pendik Belediyesi Kültür Müdürü Metin Tavukçu, okul müdür ve idaracilerenin yanısıra çok sayıda öğretmen katıldı.

 

Pendik Belediye Başkan Yardımcısı Atilla İpek, bir konuşma gerçekleştirdi. İpek, konuşmasında, "Eğitim camiasıya içiçe bir ve beraber çalışmanın hazzını ve gurunu yaşıyoruz. Belediye olarak eğitime katkıda hiç geri durmadık,  adımlarımızı hep ileri attık. Bundan böyle de atmaya devam edeceğiz. Sizler yeter ki bize doğru projeler getirin." ifadesinde bulundu.

 

Pendik İlçe Mill Eğitim Müdürü Recep Dernekbaş'ta açıklamasında, " Önümüzdediki günlerde yapılacak olan ilk, orta ve liseler arası münazara yarışmalarını belediyemizle ortaklaşa gerçekleştireceği. Bugün bu organizasyonda görev alacak öğretmen, öğrenci ve idareci arkadaşlarımızla biraraya geldik ve yol haritası oluşturuyoruz. Eğitime katkılarından dolayı ve her türlü organizasyonda bize destek veren belediye başkanımız Kenan Şahin Bey'e huzurlarınızda teşekkür edyorum."dedi.

 

Koordinatülüğünü Milli Eğitim Şube Müdürü Yıldırım Demirci’nin üslendiği ve yardımcılığını İTO Lisesi Müdürü Avni Er’in yaptığı Liseler Arası Münazara Yarışmaları 30 martta start alacak.

 

Liselerarası münazara yarışmaları hakkında bilgi sunan Avni Er, kurallar kaideler ve yapılması gerekenler hakkında jüri ve yöneticilere bilgilendirmede bulundu. Er, münazara yarışmasının öğrencilerin öz güvenlerini kazanması, karşı görüşlere saygı duyması, tahammül sınırlarını bilmesi ve toplumdaki yerini alma gibi alışkanlıkları edindirme de önemli rol oynayacağına dikkat çekti.










  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113