• BIST 10332.58
  • Altın 2453.016
  • Dolar 32.2206
  • Euro 34.7527
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 21 °C

Minibüsçülerin Başkanı Çubuğuuzun

Minibüsçülerin  Başkanı Çubuğuuzun
Tek liste halinde gidilen olağan üstü genel kurul toplantısında üyelerin tamamının oyunu alan Şamil Çubuğuuzun, Pendik Kurtköy Minibüsçüler Derneği'nin Yeni Başkanı Oldu.

Pendik Kurtköy Minibüsçüler Derneği'nin 2. Olağanüstü Genel Kurulu 03 mart Salı günü Hatboyu Caddesin'deki dernek merkezinde gerçekleşti.

Yüksek katılımla gerçekleşen kogreye Pendik Şoförler Odası Başkanı Vehbi Bayraktar, Dolayoba Şoförler Odası Başkanı Niyazi Akyüz, başkan yardımcısı Necip Tarhanacı, Tuzla Şoförler Odası Başkanı Tahsin Kırıcı, Pendik  Minibüsçüler Dernek Başkanı Atilla Ağaoğlu, Pendik Birleşik Minibüsçüler Dernek Başkanı Vedat Açıkgöz, Tuzla Minibüsçüler Dernek Başkanı Okan Çelikkol ve çok sayıda minibüs şoför ve esnafı da katıldı.

Divan Başkanlığını Vehbi Bayraktar yaparken başkan yardımcılıkarını, Niyazi Akyüz ve Tahsin Kırıcı gerçekleştirdi. Tek liste ile gidilen seçimin ardından tüm katılımcıların oyuyla başkanlığa seçilen Şamil Çubuğuuzun, yaptığı teşekkür konuşmasında,  yoğun katılımdan çok memnun olduğunu ve kendisini bu göreve layik gören şoför esnafını mahcup etmeyeceğini söyledi. Çubuğuuzun, " Pendik Kurtköy Minibüsçüler Derneği'nde yeni bir dönem başlamıştır. Önceden yapılan olumsuzlukların hiç birisi bu dönem yaşanmayacaktır. Siz değerli meslektaşlarıma bu sözü buradan veriyorum." ifadesinde bulundu.

 

Şamil Çubuğuuuzun  minibüsçü şoför esnafına da seslenerek, "Burası sizlerin yeridir. Bir ve beraber olacağız. Birlikte yöneteceğiz." dedi. Yeni Dernek Yönetimi şu isimlerden oluştu: Dernek Başkanı Şamil Çubuğuuzun, başkan yardımcısı Ahmet Özyurt, genel sekreter K. Serdar Erdoğan, Muhip Nazim Özyurt, Avni Yıldırım, Mehmet Başaran ve Aziz Öztaş

HABER: YAŞAR ŞİMŞEK












  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113