LEZZET DURAĞI
09 Ekim 2022 Pazar 12:54Haftanın Bayat Ekmek Yemeği Tarifi: Salçalı Ekmek KanepesiSıfır Atık ve Geri Dönüşüm Farkındalık Derneği SAGEF, israfı önlemek için “Haftada bir öğün bayat ekmek yemeği yiyelim, israfa dur diyelim” sloganıyla bayat ekmeklerle yapılabilecek yüzlerce yemek tarifi hazırladı.
HAZIR YEMEKTE AYLIK 15 MİLYON KAPASİTETürkiye’de günümüzde hızla ivme kazanarak gelişme gösteren hazır yemek sektörü, gıda sektörünün en önemli alanlarının başında geliyor.16 Kasım 2021 Salı 11:03
Londra'da Nusret tartışması!Nusret‘in Londra’da açtığı restoran yüksek fiyatlarıyla ülke gündemindeyken bir fiyasko da 'yorum engelleme' tartışmalarıyla patlak verdi. Nusret'in Londra'daki restoranıyla ilgili kötü yorumları engellediği iddia edildi.14 Ekim 2021 Perşembe 15:53
Gastronometro Şeflerinden Tadına Doyamayacağınız Aşure Tarifi!30 yılı aşkın süredir Türk mutfak kültürünü ve değerlerini korumak ve gelecek nesillere aktarmak için çalışmalarını sürdüren Metro Türkiye, bu toprakların bereketinden beslenen ürünleriyle aşureye ayrı bir lezzet ve değer katıyor.19 Ağustos 2021 Perşembe 09:55
YAZA ÖZEL 3 KIRMIZI ET YEMEĞİ TARİFİProtein yönünden zengin kırmızı etin, her mevsim tüketilmesi ve sofralarda olması şart. Havanın etkisiyle enerjiye fazlaca ihtiyaç duyulan yaz mevsiminde de protein açısından zengin besinlerin tüketilmesi önem kazanıyor.18 Ağustos 2021 Çarşamba 10:44
PENDİK’IN İKİNCİ GÖZDAĞI BÜYÜLÜYORPendik'in ikinci Gözdağı olarak anılan Çınardere Hayaltepe Sosyal Tesisi, kısa süre önce hizmete girmesine rağmen Pendiklilerin rağbet ettiği bir mekan haline geldi.05 Ağustos 2021 Perşembe 17:56
Sağlıklı Kahvaltı Sofralarının Başrolü Fıstık EzmelerindeGüne enerji dolu başlamanın en önemli yolu şüphesiz ki sağlıklı ve lezzetli bir kahvaltıdan geçiyor. Günün en önemli öğünü kahvaltının olmazsa olmazı fıstık ezmeleri, Seren’in Doğal Dünyası ile harika bir lezzete dönüşüyor.25 Haziran 2021 Cuma 09:31
2 Bin Yıllık Ahmet Buğdayı Dünya Sofralarıyla BuluşacakNesiller boyunca babadan oğula ekip biçilen ve tükenmek üzere olan “Ahmet Buğdayı” tohumları Duru Bulgur’un destek olduğu projeyle Türk tarımına kazandırılıyor.23 Haziran 2021 Çarşamba 12:45
Ev Yapımı Tavuk Suyu ile Daha Lezzetli ve İştah Açıcı YemeklerÇeşitli baharatla ve sebzelerle evde hazırladığınız tavuk suyu, yemeklerinizin lezzetine lezzet katıyor.04 Haziran 2021 Cuma 12:14
Karadeniz Mutfağının Yöresel Yemekleri Bir Çatı Altında ToplanıyorKaradeniz gastronomisine ve tariflerine ilişkin bir internet arşivi oluşturmayı hedeflediğini belirten Afiyetola.com kurucusu Özlem Kartal, unutulmaya yüz tutan Karadeniz yemeklerinin özgün tariflerini okuyuculara sunduklarını söyledi.02 Haziran 2021 Çarşamba 11:04
Filiz Tam Buğday Makarna RaflardaSofraların vazgeçilmez lezzeti Filiz’in yeni Tam Buğday serisi tüketicilerle buluştu. Filiz, yüksek lif oranı ve klasik makarnayla birebir aynı lezzetiyle makarna severlere lezzet şöleni yaşatırken yüzde 100 Türk buğdayıyla üretim taahhüdünü de unutmuyor.01 Haziran 2021 Salı 11:47
GELENEKSEL TÜRK TATLILARI DÜNYA’NIN AĞIZINI TATLANDIRIYORDünya’nın her noktasında geleneksel Türk tatlılarına olan ilgi günden güne artıyor. Onlarca ülkede bayrak görevi gören Türk gastronomisinin göz bebeği olan bu lezzetler, dünyanın dört bir yanına yirmi dört ila yetmiş iki saat arasında ulaştırılıyor.25 Mayıs 2021 Salı 11:40- Nusret'in altın tozlu bifteğin fiyatı dudak uçuklattı!14 Mayıs 2021 Cuma 16:17
- Nusr-Et Amerika’da da Büyümeye Devam Ediyor02 Mayıs 2021 Pazar 15:17
- Ramazanda evde en çok yaptığımız 5 iftar yemeği14 Nisan 2021 Çarşamba 16:27
- RAMAZAN SOFRALARINI TAÇLANDIRACAK TARİF: DANA GULAŞ13 Nisan 2021 Salı 18:19
- Sirke Mucizesinin Yeni Tadı ‘Yudumluk Sirkeler’07 Nisan 2021 Çarşamba 14:13
- İstanbul'da Ramazan Pidesi kaç lira olacak? İşte cevabı06 Nisan 2021 Salı 16:41
- TARİHİ TATLICI KANDİL SİMİDİNİN HİKAYESİNİ VE KÜLTÜRÜNÜ ANLATTI10 Mart 2021 Çarşamba 14:19
- Tarımsal kalkınmanın anahtarı planlı ve sürdürülebilir bir üretim politikası07 Mart 2021 Pazar 17:07
- ASIRLIK KÜLTÜRÜ YAŞATAN 157 YILLIK TÜRK MARKASI05 Mart 2021 Cuma 12:12
- Dönerci Orhan Usta Ebru Destan’la Türkiye'de gündem oldu28 Şubat 2021 Pazar 17:00
- Yeme-içme sektörünün yeni gözdesi paket restoranlar24 Şubat 2021 Çarşamba 14:40
- MADEN SUYU TÜKETMEK İÇİN 4 ÖNEMLİ SEBEP!05 Şubat 2021 Cuma 12:59
- Kızılay Maden Suları Zengin Mineral ve Magnezyum Kaynağı29 Ocak 2021 Cuma 15:09
- GetirYemek 2’nci Yaşını 81 İlde Kutluyor28 Ocak 2021 Perşembe 14:59
- Yıkanan et tüketici sağlığını tehdit ediyor!23 Ocak 2021 Cumartesi 15:21
- Türkiye'de hamsi alarmı!06 Ocak 2021 Çarşamba 14:50
- Tavuk sektörüne robotlar girdi09 Temmuz 2020 Perşembe 14:55
- Tuzla'ya yeni lezzet durağı03 Temmuz 2020 Cuma 15:01
- Restoran ve turizm işletmeleri açılıyor25 Mayıs 2020 Pazartesi 16:25
- Burger'in sanata dönüştüğü mekan Kaynarca'da hizmete girdi03 Şubat 2020 Pazartesi 15:18
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113





























