• BIST 8990.9
  • Altın 2299.643
  • Dolar 32.3233
  • Euro 35.0607
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 20 °C

KüçükÇiftlik Film Kulübü ile Bu Yaz Sinema Keyfi Bir Başka!

KüçükÇiftlik Film Kulübü ile Bu Yaz Sinema Keyfi Bir Başka!
KüçükÇiftlik Film Kulübü Sunar: Bahçe Sineması, bu yaz sizi sinemanın yıldızlarıyla yemyeşil bahçesinde buluşturacak.

Açılışını 3 Ağustos’ta En İyi Uluslararası Film Oscar’ının sahibi olan ve Metallica’nın davulcusu Lars Ulrich’in de şiddetle tavsiye ettiği Another Round ile yapacak olan KüçükÇiftlik Film Kulübü Sunar: Bahçe Sineması, her Salı birbirinden güzel filmlerle İstanbulluları yıldızların altında ağırlayacak.

1626635415-another-round-1.jpeg

Şehrin rakipsiz etkinlik ve eğlence merkezi KüçükÇiftlik Park, URU organizasyonu ile hayata geçireceği KüçükÇiftlik Film Kulübü Sunar: Bahçe Sineması ile yemyeşil huzurlu bahçe ortamında vizyon filmleri ve klasiklerle İstanbullulara farklı bir sinema keyfi yaşatmaya hazırlanıyor. KüçükÇiftlik Park’ın yeşil yüzü KüçükÇiftlik Bahçe’de her Salı gerçekleştirilecek olan KüçükÇiftlik Film Kulübü Sunar: Bahçe Sineması kapsamında film gösteriminin yanı sıra film konseptine uygun DJ performansından mini konserlere, oyuncu ve yönetmen söyleşilerine kadar farklı içerikler de yer alacak.

1626635602-rocketman.jpg

Ödüle doymayan Another Round’ı Bahçe Sineması’nda izleyin!

KüçükÇiftlik Film Kulübü Sunar: Bahçe Sineması, kapılarını 3 Ağustos’ta 2020 yılının en çok konuşulan filmi Another Round ile açıyor. 2021 Oscar Ödülleri’nde En İyi Uluslararası Film, 2021 BAFTA Ödülleri’nde Yabancı Dilde En İyi Film, 2021 EFA Ödülleri’nde En İyi Avrupa Filmi, En İyi Avrupalı Yönetmen, En İyi Avrupalı Erkek Oyuncu, En İyi Avrupa Senaryosu ödüllerini toplayan Another Round, bir kasabada öğretmenlik yapan Martin ve üç arkadaşının başlattıkları “akademik deney”i konu ediyor. Kanımızda doğuştan alkol eksikliği olduğunu ileri süren bir teoriye gönül veren Martin ve arkadaşları, bu teoriye göre güne başlamadan bu “eksikliği tamamlayarak” paslanmış yeteneklerini yeniden gün yüzüne çıkaracak, yaratıcılıklarını parlatacaktır. Ancak gün geçtikçe yaptıkları bu “akademik deney” hem kendilerinin hem de toplumun sınırlarını zorlamaya başlar. 

1626635667-kelebekler.jpg

Film zevki yıldızların altında yaşanacak

KüçükÇiftlik Film Kulübü Sunar: Bahçe Sineması, müthiş kadrosu ve soluksuz bırakan aksiyonuyla Londra’da kurduğu dev suç imparatorluğunu bırakıp kendine yeni bir hayat kurmaya çalışan ve peşindeki özel dedektifi atlatmaya çalışan Mickey Pearson’ın mecaralarını anlatan The Gentlemen ile devam edecek. 

1626635712-ahlat-a-ac.jpg

Yıldızların altında film izleyerek harika bir akşam geçirmek isteyen İstanbullular 31 Ağustos’ta, Dexter Fletcher'ın yönetmen koltuğunda oturduğu ve Elton John'un süperstarlık basamaklarını tırmanışını konu alan Rocketman filmini izleyecek. 

KüçükÇiftlik Film Kulübü Sunar: Bahçe Sineması ile film keyfi Eylül ayı boyunca da devam edecek. 2018 yılında Sundance Film Festivali’nde Dünya Sineması Jüri Büyük Ödülü kazanan ilk ve tek yerli yapım olarak tarihe geçen Kelebekler, 7 Eylül akşamı Bahçe Sineması’nda sinemaseverlerle yeniden buluşacak. Eylül ayı boyunca; Zain'in sıradan bir küçük çocuktan zekası ve pratikliği ile sokaklardaki yaşam savaşından galip çıkan 12 yaşındaki genç bir delikanlıya dönüşümünü gözler önüne seren Caphernaum, Nuri Bilge Ceylan'ın sekizinci sinema filmi ve yazar olmayı arzulayan babasının geçmişteki borçlarıyla boğuşan Sinan’ı anlatan Ahlat Ağacı ve cadılar hakkında çekilen bir filmin setinde yaşananları konu edinen Lux Aeterna ile sinemaseverleri bekliyor.

 1626635727-lux-aeterna.jpeg                                                                  

Tüm hijyen önlemleri alındı

Pandeminin başından itibaren aldığı koronavirüs tedbirlerini hassasiyetle uygulamaya devam eden KüçükÇiftlik Park, sinema tutkunlarını pandemi şartlarına uygun olarak sınırlı sayıda kapasite ile ağırlayacak. Online biletleme sisteminin kullanılacağı etkinliklerde misafirlerin ateş ölçümü yapılarak alana alınacak, ortak alanların hijyeni en üst düzeyde sağlanacak. Bu filmleri kaçırmak istemiyorsanız biletlerinizi şimdiden alın! Biletleri Biletix’te…

KüçükÇiftlik Film Kulübü Sunar: Bahçe Sineması Takvimi

3 Ağustos   Another Round

10 Ağustos The Gentlemen

31 Ağustos Rocketman

7 Eylül        Kelebekler

21 Eylül     Caphernaum

28 Eylül     Ahlat Ağacı

5 Ekim       Lux Aeterna

1626635681-caphernaum.jpg

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113