• BIST 14572.02
  • Altın 7132.89
  • Dolar 48.2437
  • Euro 56.2234
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 28 °C

“Pendik 6. Kahve Festivali” Başladı

“Pendik 6. Kahve Festivali” Başladı
Pendik Belediyesinin bu yıl 6’ncısını düzenlediği “Pendik Kahve Festivali” kapılarını açtı.

Dört gün sürecek festival kahve tutkunlarının buluşma noktası olacak. Festivalin açılış töreninde konuşan Belediye Başkanı Ahmet Cin, tüm Pendiklileri etkinliğe davet ederek: “Türkiye’de ilk kez başlattığımız festivalin 6’ncısında beraberiz. Her yıl bir öncekinden çok daha kaliteli, nitelikli yapıyoruz. Bu festival Pendik’e değer katan bir festival. Bu festival sayesinde kahve markalarının Pendik’te arttığını görüyoruz” dedi. 

Pendik Belediyesinin her yıl geleneksel hale getirerek düzenlediği  “Pendik Kahve Festivali” başladı. Bu yıl 6’ncısı düzenlenen festivalin açılışına ilgi yoğun oldu. Etkinlik kapsamında İstanbul’un yanı sıra farklı illerden gelen toplam 47 katılımcı firma kahve severlerle buluştu. Alana giren ziyaretçiler birbirinden farklı kahve çeşitlerini deneyimleme fırsatı buldu.

1-020.jpeg

Başkan Ahmet Cin tüm Pendiklileri festivale davet etti 

Açılış töreninde konuşan Belediye Başkanı Ahmet Cin, festivalin her yıl daha nitelikli olduğunu belirterek tüm Pendiklileri kahve festivaline davet etti. Başkan Ahmet Cin yaptığı konuşmada: “Türkiye’de ilk kez başlattığımız festivalin 6’ncısında beraberiz. Her yıl bir öncekinden çok daha kaliteli, nitelikli yapıyoruz. Pendik’te yaşayan tüm insanların, tüm ihtiyaçlarının Pendik’te karşılanmasıyla ilgili gayretimiz var. Kahve festivalini de bu doğrultuda yapıyoruz. Bu festival Pendik’e değer katan bir festival. Bu festival sayesinde kahve markalarının Pendik’te arttığını görüyoruz.” şeklinde konuştu.

4-008.jpeg

Her gün söyleşiler, atölyeler ve yarışmalar düzenlenecek

Ziyaretçiler, birbirinden farklı kahve çeşitlerini deneyimleme ve çeşitli pişirme yöntemlerini yakından tanıma fırsatı bulacak. Festival programında kahve kültürünün yanı sıra farklı yaş gruplarına yönelik etkinlikler de yer alacak. Söyleşi ve atölyelerin gerçekleştirileceği festival alanında Pendik Kahve Festivali Kahoot Yarışması, Drone Futbolu ve dijital oyun masaları gibi etkinlikler düzenlenecek.

whatsapp-image-2026-08-28-at-13-452-48.jpeg

Festival konserlerle renklenecek

Pendik Kahve Festivali, dört gün boyunca gerçekleştirilecek konserlerle de müzikseverleri ağırlayacak. Festivalin ilk akşamında, 27 Ağustos Perşembe günü Mela Bedel sahne alacak. 28 Ağustos Cuma günü Retrobüs, 29 Ağustos Cumartesi günü ise Madrigal konser verecek. Festivalin son günü olan 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda ise Ahmet Şafak sahne alarak en güzel şarkılarını Pendikliler için seslendirecek. 

Festival, 30 Ağustos’a kadar her gün 12.00-23.00 saatleri arasında ziyaretçilerini ağırlayacak.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113