• BIST 10056.36
  • Altın 2399.392
  • Dolar 32.3782
  • Euro 34.7103
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 25 °C

Kuaförler'den kahvaltılı kapanış

Kuaförler'den kahvaltılı kapanış
Kuaförler kendilerine uğurlu geldi gerekçesiyle yola çıktıkları kahvaltılı programına, seçimi kazandıktan sonrada devam ettiler.

Pendik Belediyesi Güzelyalı Sosyal Tesisleri'ndeki kahvaltı programı geçtiğimiz 19 şubat Çarşamba günü yapıldı.

Güzelyalı, Kavakpınar, Esenyalı, Orhangazi Fatih ve Ahmetyesevi mahallelerinde kuaförlük mesleğini icra eden esnaflar kendi aralarında yaptıkları işbirliği sonrası geçtiğimi 11 şubatta yapılan oda seçiminde destekledikleri listenin kazanması sonucu yeni yönetim kuruluna bir kahvaltı tertiplediler.

Kahvaltıya kadın ve erkek berberlerden yaklaşık 100  kişi katıldı.  Sadık Türker Başkanlığındaki yeni yönetim kurulu üyeleri de kahvaltıya tam kadro iştirak ettiler.

Bölge Kuaförleri adına kısa bir selamlama konuşmasını Güzelyalı Mahallesi'nde kuaförlük mesleğini icre eden Selim Çayır yaptı. Çayır, destekledikleri arkadaşlarının işbaşına gelmesinden hayli mutlu olduklarını, kendilerinde yeni bir heyecan ve hizmet aşkı gördüklerini ve buna inandıklarını ifade ederek bundan böyle de iyi yaptıkları her icraatın arkasında duracaklarını ifade etti.

Seçimin kazanılmasında önemli rol oynayan yönetim kurulu üyelerinden Murat Akbaba ve Güşen Balcı, yeni yönetimin çalışmaları ve yapılması gerekenler hakkında kısa birer bilgilendirme konuşma yaptılar

Pendik Kadın ve Erkek Berberler Odası yönetim kurulu adına konuşma yapan yeni Başkanı Sadık Türker, "Henüz mazbatayı yeni almışken siz arkadaşlarımızın böylesi bir organizasyonla bizleri  buluşturması takdire şayan bir davranış. Aylarca çalıştığımız insanlarla böylesi toplantıda birlikte olmamız  ne denli doğru arkadaşlarla  yola çıktığımızın açık bir göstergesidir." dedi.

Türker, "Odanın kasasında beş kuruş bile yok. Tabiri caizse odanın kasası tam takır. Ancak biz enkaz devraldık  edebiyatı yapmayacağız. Göreve talip olurken olumsuzlukların hepsini hesaplayarak geldik. Bunun üstesinden geleceğiz. Kolları sıvadık, çalışmalarımıza hızla devam etmekteyiz. İlk etapta odamızı sizlere yaraşır ve kuaför esnafının şanına yakışır bir mekana taşımayı planlıyoruz. 1-2 ay içinde bunu gerçekleştireceğiz. Taşınacağımız yeni mekanda kuaför esnafının eğitiminden, tüm ihtiyaçlarını karşılayacak bir mekan sunmayı düşünüyoruz. Bunları yaparken seçimden önce  dediğimiz gibi, bizler kararları kendi başımıza almayacağız, sizlerin fikirlerine ve görüşlerine başvurmak suretiyle gerçekleştireceğiz."şeklinde konuştu.

Türker, bu tür toplantıların bundan böyle sık sık gerçekleşeceğine dikkat çekerek, Pendik Kuaförler Odası'nda yeni bir sayfa açıldığını da sözlerine ekledi.

HABER: YAŞAR ŞİMŞEK

















  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113