• BIST 10319.96
  • Altın 2465.437
  • Dolar 32.2606
  • Euro 35.0379
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 8 °C

Kaynarca Lisesi yıl sonu

Kaynarca Lisesi yıl sonu
Kaynarca Şevket Sabancı Lisesi’nin Yıl Sonu programı ve resim sergisi geçtiğimiz 7 mayıs çarcamba günü Pendik Yunus Emre Kültür Merkezi’nde görkemli bir kutlama töreniyie gerçekleşti.

Kaynarca Lisesi’nin yıl sonu gecesi Yunus Emre’de yapıldı

Programa Pendik İlçe Milli Eğitim Müdürü Hamit Çakır, Kaynarca Şevket Sabancı Lisesi Müdürü Kadir Demirgöz, il genel meclis üyesi Mehmet Topal, Türk Eğitim Sen 6 No’lu Şube Başkanı Sami Çelik, ilçe milli eğitim şube müdürü Baki Kesik, bazı okul müdür ve yöneticileri, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda veli katıldı.

Gece okul müdürü Kadir Demirgöz’ün konuşmasıyla start aldı. Demirgöz konuşmasında Şevket Sabancı Lisesinde göreve geldiği günden bu yana önemli hizmetler gerçekleştirdiğini, bundan böyle de gerçekleştirmeye devam edeceğini belirtti. Müdür Demirgöz, “Okulumuzu ve öğrencilerimizi geleceğe hazırlıyoruz. Atatürk yolunda ve onun izinde gençlik yetiştirmek hepimizin görevidir. Bu görevin bilincindeyiz.” dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Hamit Çakır’da konuşmasında milli eğitim camiasında çok güzel gelişmeler olduğunu Pendik’in çok şanslı bir ilçe olduğunu söyledi. Çakır, “Eğitime önemli katkıda bulunan bir belediye başkanımız var. Biz eğitimciler bunun bilincindeyiz. Kendisine çok teşekkür ediyoruz.” Milli Eğitim Müdürü, salonda bulunan öğrencilere de “Ecdadımıza layık çoçuklar olmalısınız. Aksi halde başarı şansımız azalır.” tavsiyesinde bulundu.

Program okulun İstanbul birincisi, Türkiye üçüncüsü halk oyunları folklor ekibinin gösterilerinin ardından yapılan ödül töreni ve başarı belgelerinin dağıtımıyla sona erdi.

Kaynarca Şevket Sabancı Lisesi Yıl sonu Gecesi ve Resim Sergisi Programı’na çok sayıda okul müdürü, müdür yardımcısı ve eğitimcinin katıldığı gözlendi. Pendik Yunus Emre Kültür Merkezi’ndeki geceye katılan davetliler önce resim sergisini ziyaret etti. Daha sonra salona geçerek öğrenci ve öğretmenler tarafından düzenlenen etkinliği hep birlikte izlediler. Gece geç saatlere kadar süren program sonunda misafirler, yöneticiler ve Kaynarca lisesi öğretmenleri birlikte bir hatıra fotoğrafı çektirdiler. Okul idaresi tarafından öğretmenlere başarı belgesi takdim edildi. GÖZ KAMAŞTIRAN ESERLER

Öğrencilerin eserlerinden oluşan resim sergisi göz kamaştırdı. Milli Eğitim Müdürü Hamit Çakır, lise müdürü Kadir Demirgöz ve Zirve Eğitim Kurumları Yönetim kurulu Başkanı Faruk Çakmak yapılan eserleri birlikte gezdiler. Kadir DEMİRGÖZ, sergi için öğretmen ve öğrencilerin yorucu bir çalışma yaptıklarını kaydederek, “Hepsini kutluyorum. Ellerine yüreklerine sağlık. Eserler çok güzel”

HABER:YAŞAR ŞİMŞEK







  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113