• BIST 10264.95
  • Altın 2392.858
  • Dolar 32.3644
  • Euro 34.7852
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 13 °C

Kartal AK Parti'den Vefa İftarı

Kartal AK Parti'den Vefa İftarı
Kartal AK Parti İlçe Başkanlığı 28 Haziran Pazar Günü Bülent Ecevit Kültür Merkezi önündeki sahil alanında yaklaşık 2500 kişinin katıldığı bir iftar yemeği tertipledi.

Vefa İftarı olarak adlandırılan programa , İstanbul Milletvekilleri Erol Kaya, Mustafa Ataş, Osman Boyraz ile birlikte eski ilçe başkanları, eski belediye meclis üyeleri, önceden teşkilatlarda görev yapmış olanlar, kadın kolları, gençlik kolları, ana kademe, mahalle teşkilatları ve çok sayıda partili  katıldı.

Vefa İftarında bir konuşma yapan AK Parti Kartal İlçe Başkanı Mehdi Akman, sözlerine başlarken  "Kurucu liderimiz, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a Selam olsun." ifadesi  üzerine sahil alanında büyük bir tufanı koptu.  İlçe başkanı Akman, "İşte teşkilat ve parti bu demektir. Türkiye’nin en başarılı ve  birinci partisinin mensupları, hepiniz Vefa iftarımıza hoş geldiniz. AK Parti teşkilatı halkın kararına saygıda asla kusur etmez. Sandıktan çıkan sonuç, nasıl olursa olsun hatta bizim hoşumuza gitmese de, insanlara bidon kafalı, göbeğini kaşıyan adam gibi tepeden bakan görüşleri reddederiz.  Sadece ve sadece halkın tercihine saygı duyan, halkla birlikte yürüyen,  gücünü halktan alan bir siyasi hareket olarak yolumuza emin adımlarla devam etmenin mutluluğu ve azmi içindeyiz. Bu vesileyle iftar davetimize icabet ettiğiniz için hepinize çok teşekkür ederim. Allah tekrar tekrar sağlıkla Ramazanlar da buluşmayı nasip etsin."ifadesinde bulundu.

 

Programa katılan her üç milletvekili de, kısa bir selamlama konuşması yaparak, partililerin ramazan ayını tebrik etti ve gelecek Ramazan Bayramını şimdiden kutladılar.

HABER: YAŞAR ŞİMŞEK











  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113