• BIST 10173.42
  • Altın 2445.88
  • Dolar 32.2675
  • Euro 34.9118
  • İstanbul 10 °C
  • Ankara 2 °C

İTO'dan Bir Dizi Açılış

İTO'dan Bir Dizi Açılış
İstanbul Ticaret Odası ve hayırsever İşadamları tarafından yaptırılan Pendik İTO Ticaret Meslek Lisesi’nin laboratuar, derslik ve kütüphane açlşı geçtiğimiz 1 Haziran Cuma günü görkemli bir törenle gerçekleşti.


Törene, İTO Başkan Vekili Şekip Avdagiç, Pendik Belediye Başkan Yardımcısı Atilla İpek, Tuzla Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Çelikel, Pendik İlçe Milli Eğitim Müdürü Hamit Çakır, şube müdürleri Mustafa Sarıca, Necip Doğan, Tuzla İlçe Milli Eğitim Müdürü Neşat Yayla, şube müdürü Selahattin Ustabaşı, Pendik Müftüsü Ziya Ersin, Güzelyalı Mahalle Muhtarı Farık Savaş, Gülizar Zeki Obdan Anadolu Lisesi Müdürü Mustafa Bayram, Nuh Çimento Lisesi Müdürü Asuman Büber, 50. Yıl Güzelyalı İlköğretim Okulu Müdürü Erdoğan Censur, öğretmenler, öğrenciler ve  çok sayıda davetli katıldı.

Açış konuşmasını yapan lise müdürü Avni Er, “Kütüphanemizi ve bilgisayar laboratuarını bizlere kazandıran İstanbul Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Murat YALÇINTAŞ ve Başkan Yardımcısı Şekip AVDAGİÇ’e, Elektronik Ölçme Laboratuarını kazandıran bağışçı işadamı Akın ÇİÇEK’e, Atatürk Köşesini tefriş eden bağışçı işadamı Tekin BULUT’A, okulumuza yabancı dil laboratuarını kazandıran bağışçı işadamı Savaş TATLI’ ya teşekkür ediyoruz.” dedi.

Er, “Öğrencilerimizi hayata hazırlarken, üst düzeyde mesleki eğitim veriyoruz. Mesleki eğitimin önemi kadar, yetişen nesillerimize ahlaki olarakta iyi bir insan olmaları, vatana millete faydalı insanlar olmaları için gayret ediyoruz.  Bu konuda emeği geçen başta öğretmenlerimiz olmak üzere, tüm idarecilerimizi şükranlarımı sunuyorum.”

Pendik Milli Eğitim Müdürü Hamit Çakır’da konuşmasında, “Ne mutlu hayırsever insanlara. Adlarını mezar taşlarına değil okul ve hayır kurumlarının tabelalarını yazdırıyorlar. Herkese nasip olmayan önemli bir davranışta bulunuyorlar. Bu insanlarımızın fedakarlığının tüm hali vakti yerinde olan vatandaşlarımıza örnek olmasını arzuluyorum.”

Pendik Belediye Başkan Yardımcısı Atilla İpek ise,” Pendik’te belediye başkanımız eğitime ayrı bir önem vermekte ve en öncelikli konular arasında görmekte. Her alanda büyük başarılar sağladık, bunun en önemli unsuru kurumlararası iyi iletişim ve diyalogdan geçmektedir. Hiç bir kurum ile aramızda duvarlar yoktur. Eğitim ile ilgili her talebe olumlu cevap veriyoruz.”

Konuşmalardan sonra, hayırseveler tarafından yaptırılan birimlerin açılışı protokol üyeleri ve hayırseverler tarafından gerçekleştirildi.

Okul Müdürü Avni Er’in açış konuşmasının ardından, İTO Başkan Yardımcısı Şekip Avdagiç’e belediye başkan yardımcısı Atilla İpek plaket taktim etti. Yine Pendik Belediye Başkanı adına plaketi Hamit Çakır’ın elinden Atilla İpek aldı.

 













  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113