• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 15 °C

İstanbul'un en beyefendi kulübü törenle

İstanbul'un en beyefendi kulübü törenle
Kurtköyspor Kulübü'nün sezon açılış töreni kulüp tesislerinde düzenlenen muhteşem bir törenle gerçekleştirildi. Yaz okulunu bitiren yüzlerce minik sporcu, başarı sertifikalarını aldılar.

İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Kurtköyspor, yeni sezonu törenle açtı. Açılışta, Kurtköyspor yaz okuluna devam eden minik öğrencilerde sertifikalarını aldılar. Açılışta bir konuşma yapan Kurtköyspor Kulübü Başkanı Önder Akpınar, kurumsallaşma yolunda emin adımlarla ilerlediklerini kaydederek, " Kulübümüz sportif başarılarının yanısıra beyefendiliğiyle de örnek olmuştur. İstanbul'un en centilmen spor kulübü ünvanını almıştır. Minik takımdan A Takıma kadar tüm branşlarda önemli başarılar gösterdik. 3 branşta şampiyonluk elde ettik. Dürüst ve ahlaklı sporcular yetiştirmek en büyük arzumuzdur. Bu doğrultuda yönetim kurulu arkadaşlarımız ve hocalarımız ile birlikte yoğun bir çaba göstermekteyiz. Kulübümüze desteklerini hiç bir zaman esirgemeyen Pendik Belediye Başkanımız Sayın Kenan Şahin'e huzurlarınızda teşekkür ediyorum."dedi.

Pendik Belediye Başkanı Dr.Kenan Şahin'de miniklerin yoğun alkışları arasında kürsüye gelerek konuşmasını yaptı. Şahin, " Her zaman sporun ve sporcunun yanında olduk. Sağlıklı beyinlerin olmasının olmazsa olmaz koşulu sağlam ve sağlıklı bir vücuttur. İlçemizde futbol oynanacak alan sayısı 40'a ulaşmıştır. Bunun dokuzu nizami ölçülerdefutbol sahasıdır. Amacımız bu sayıyı 100'e çıkarmaktır. Geleceğin yıldız futbolcularını Pendik'ten yetiştireceğiz. Spora ciddi yatırımlarımız var. Bundan sonrada yatırım yapmaya devam edeceğiz."dedi.

Açılışa İstanbul Milletvekili Mehmet Ali Pulcu, Belediye Başkan Yardımcıları Ramazan Öztürk, Sami Divleli ve  Pendikspor Başkanı Sami Bayram'da katıldı.

Konuşmalardan sonra yaz okullarından




  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113