• BIST 10276.88
  • Altın 2390.367
  • Dolar 32.335
  • Euro 34.7427
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 9 °C

İlim Yayma Dershanecilik de yapacak

İlim Yayma Dershanecilik de yapacak
Pendik İlim Yayma Cemiyeti Erkek Öğrenci Yurdu geleneksel iftar programını geçtiğimiz 03 Temmuz Cuma Günü Cemiyetin binasındaki yemekhanede gerçekleştirdi.

İftar Programına Pendik Belediye Başkanı Kenan Şahin,  AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Ahmet Cin, İlim Yayma Cemiyeti  Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi  Bahaddin Özbuğutu, AK Parti Pendik İlçe Başkanı Rüstem Kabil,  Pendik İlçe Milli Eğitim Müdürü Coşkun Otluoğlu,  İLim Yayma Pendik Şube Başkanı Bülent Kula, Pendikspor  Başkanı Sami Bayram, Pendik eşrafından oluşan yaklaşık 100 kişilik bir davetli topluluğu katıldı.

Pendik Belediye Başkanı Kenan Şahin ve İlim Yayma Cemiyeti Pendik Şube Başkanı Bülent Kula, iftarda birer konuşma yaptılar. Kula, Pendik’ te üst düzey öğrenim gören okullardaki en başarılı ve zeki öğrencilerden her yıl 4-5 öğrenciyi bünyelerine kattıklarını söyledi. Başkan Kulan, "Pendik İlim Yayma Erkek Öğrenci Yurdu, kurulduğu günden bu yana önemli başarılar sağlamıştır. Sizlerin destek ve gayretleriyle bu başarılara çok daha fazla başarı katacaklarına inancımız tamdır." Bülent Kula, "Pendiklilere bir müjde daha veriyim; önümüzdeki dönem dershaneler kapanacak, biz İlim Yayma Cemiyeti olarak burada dershanecilik faaliyet göstereceğiz. Özellikle geçtiğimiz yıl kendi oğlumdan şahit oldum. Buradan aldığı eğitim ve arkadaşlık ufkunu açtı ve önemli bir başarı sağladı." ifadesinde bulundu.

Pendik Belediye Başkanı Kenan Şahin, "Bu şehrin Milli ve Manevi Meselelerini dert edinmiş bu akşam iftar vesilesiyle de olsa burada toplanan tüm katılımcılara teşekkür ederim, İlim Yayma Cemiyeti Pendik’te  takdire şayan işler gerçekleştiriyor. bu alkışlanacak bir durumdur cemiyet yönetimini cani gönülden kutluyorum." dedi.

Kenan Şahin, "Bizlerle inanılmaz bir savaşın içine girmiş, hem bizim inançlarımızı, hem yabancı güçleri kullanarak din adına bizimle savaşan bir yapı var. Bu yapıyla mücadele için bu tür kurumlar çok önemli işlemler yürütmektedir. Onun için diyorum ki, burada olanlar millet, devlet ve maneviyat adına önemli işler yürütüyorlar. Bu manevi hazdan yararlanmak için, dışarda kalan arkadaşlarınız yada dost akrabalarınızı bu çatı altında hizmet vermeye davet edin. Onlarda bu manevi ikimden faydalansınlar, onlarda hayır hasenat işlerinde bulunsunlar." şeklinde konuştu.

Şahin, gelişmiş ülkelerin  gelişimde ki en büyük payın örgütlü toplumlar olduğuna dikkat çekerek, "Bizler cemiyet ve sivil toplum kuruluşu halkalarını daha da genişletmemiz gerekiyor. Bu halkaya herkesin bir katkı sunması ve daha huzurlu yarınlara yürümemiz gerekiyor. Aksi takdirde etrafımızda yaşananlara hep birlikte şahitlik ediyoruz. İslam adına adam boğazlayanları görüyorsunuz. İstihbarat örgütlerinin oyuncağı olmuşlar. Yaptıkları iş, yalnızca inananlara zarar vermek. Hepimizin çok uyanık olması gerekiyor."dedi.















  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113