• BIST 10077.39
  • Altın 2428.149
  • Dolar 32.3702
  • Euro 34.6846
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 15 °C

İlden büyük mahalle yönetiyorsunuz

İlden büyük mahalle yönetiyorsunuz
Muhtarlarla biraraya gelen Pendik Belediye Başkan Yardımcısı Vahap Doğan, Pendikli muhtarların Anadolu'daki bir çok vilayetten daha fazla nüfusüa sahip mahalleleri yönettiğini söyledi.

Pendikli Muhtarlardan örnek dayanışma

Pendik Muhtarlar Derneğince organize edilen toplantılardan birisi geçtiğimiz 12 mart pazartesi akşamı Güzelyalı sosyal tesislerinde gerçekleşti.

Toplantıya muhtarların ekseriyetle iştirak ettiği gözlenirken muhtarların misafir konuğu ise Pendik Belediye Başkan Yardımcısı Vahap Doğan oldu.

Güzelyalı Sosyal Tesislerindeki yemekli toplantıda bir konuşma yapan Muhtarlar dernek başkanı, Kurna Köyü Muhtarı Harun Yıldırım, seçildiği günden buyana kendisine başta meslektaşları muhtarlar olmak üzere Pendik'teki tüm kamu birim ve görevlilerince hep destek gördüğünü bundan böyle de bu desteğin süreceğini umduğunu ifade ederek "biz muhtarlar birlik beraberleğimizi pekiştirip sürekli konuşup, danışıp ve anlaşma yoluna gittiğimiz sürece çözemeyeceğimiz sorun yoktur." dedi.

Muhtarlar Dernek Başkanı Harun Yıldırım, Pendik Belediye Başkanı Kenan Şahin ile görüşerek muhtarların sorunlarını dile getirdiğini aylık düzenli toplantı mekanlarının olmadığını belirtmesi üzerine hemen kendilerini bu mekanı açtığını ve her ayın ilk pazartesi Güzelyalı Sosyal Tesisinde bundan böyle muhtarların toplanacağının müjdesini vedi. Yıldırım, değişik kurumlardaki yetkilileri ve görevlileri toplantımıza davet ederek sorunlarımızı anlatıp ve çözüm yolu arayacağız. Bu günkü konuğumuz belediye başkan yardımcısı Vahap Doğan bey oldu, başkanımızın nezdinde tüm  katılımcılara teşekkür ediyorum."dedi.

Belediye Başkan Yardımcısı Vahap Doğan konuşmasında, muhtarlarımızı böylesine birarada görmek mutluluk verici. Sizlerle birlikte olmaktan hayli mutlu oldum. Bir ve beraber olduğunuz sürece problemleriniz daha kolay çözülür. Sizler çok önemli görevler yapmaktasınız. Anadolu'da bir vilayetten daha fazla nüfusu bulunan mahalleleri idare etmektesiniz. Bu bilinçle hareket etmeniz halinde ortak akılla Pendik için önemli vizyon projeler üretip bizlerin önüne koyabiliriniz. Bizde böylesi önemli projelere destek olup birlikte Pendik'i daha ileriye taşıyabiliriz." ifadesinde bulundu.

Daha sonra muhtarların sözlü ve yazılı taleplerini belediye başkan yardımcısına ilettiler. Toplantı yaklaşık 3 saat sürdü.











  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113