• BIST 10643.58
  • Altın 2504.005
  • Dolar 32.1989
  • Euro 34.8984
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 20 °C

İlçe belediyesinin çok ötesinde

İlçe belediyesinin çok ötesinde
Dr.Şadi Yazıcı Başkanlığı'ndaki Tuzla Belediyesi, geçen 5 yılda bir çok il belediyesinden daha büyük yatırımlara imza attı.

Tuzla, son yıllarda aldığı belediye yatırımlarıyla dikkati çekiyor. Öyleki, ilçeye son 5 yılda ilçe belediyesinin çok ötesinde yatırım yapıldı. Tuzla Belediye Bütçesi'nden karşılanan yatırımlar, muadilleriyle kıyaslandığında arada çok büyük farkların olduğu gözlemleniyor. Sağlık, eğitim, hizmet binası, altyapı, kentsel dönüşüm, sosyal tesis, çevre, asfalt ve sosyal belediyecilik anlamında Tuzla Belediyesi, Türkiye'deki en başarılı ilk beş belediye arasında yer alıyor.

İlçede yaşayanlar değişimi ve dönüşümü kolaylıkla fark edebiliyor. Çünkü Tuzla'da sürekli olarak bir şeylerin değiştiğine şahit oluyor insanlar. 2009 yılında belediye başkanlığı makamına oturan Şadi Yazıcı, öncelikle seçim kampanyasında Tuzlalılara verdiği vaadleri gerçekleştirdi. Dr.Yazıcı, henüz üçüncü yıl dolmadan, seçim meydanlarında verdiği sözleri gerçekleştirmeyi başardı.

Kamu binaları

Tuzla belediyesi, kaymakamlık ve Emniyet hizmet binalarını kendi bütçesinden yaparak bir yıl içerisinde kullanıma sundu. Son derece kullanışlı ve modern görünüme sahip olan kamu hizmet binaları, her alanda yetkililerin işlerini kolaylaştırdığı gibi vatandaşlara da hizmet noktasında daha nitelikli bir şekilde hizmet veriyor.

Sağlık yatırımları

Tüm ihtiyaçları Tuzla Belediyesi tarafından karşılanan 4 aile sağlığı merkezi hizmete sunuldu. Aydınlı, İçmeler, Konaşlı ve Mimar Sinan Aile Sağlığı Merkezleri vatandaşlara hizmet veriyor. Aile Sağlığı Merkezleri'nin tüm ihtiyaçları da Tuzla Belediyesi tarafından karşılanıyor.

Sosyal Tesisler

Tuzla Belediyesi bu alanda da bir çok ilçe belediyesinin yapamadığını başardı. Ayyıldız Sosyal Tesisleri, Palmiye Balık Restauran ve Aydıntepe Sosyal Tesisleri vatandaşa hiçmet veriyor. Bu sosyal tesislerden herkes faydalanabiliyor. Ayyıldız Sosyal Tesisleri'nde bir kişi 5 liraya karnını doyurabiliyor.


  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113