• BIST 10643.58
  • Altın 2504.005
  • Dolar 32.1989
  • Euro 34.8984
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 26 °C

İl Başkan Yardımcısı ve Muhtarlar

İl Başkan Yardımcısı ve Muhtarlar
Duyuru Gazetesi'nin kahvaltı konukları AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı ve muhtarlar oldu.

Duyuru Gazetesi'nin geleneksel kahvaltı programı gazetenin merkezinde 30 mayıs perşembe günü gerçekleştirildi. Ev Sahipliğini Ümit Kahyaoğlu ve Yaşar Şimşek'in yaptığı kahvaltının konukları; AK Parti İstanbul İl Başkanı Ahmet Cin, Pendik Muhtarlar Derneği Başkanı Harun Yıldırım, Çınardere Mahalle Muhtarı Sabri Özcan, Ahmet Yesevi Muhtarı İsmail Yeşilyurt ve Pendik eski Muhtarlar Derneği Başkanı Osman Türk oldu.

AK Parti İl Başka Yardımcısı Ahmet Cin, çözüm sürecini değerlendiren bir bilgilendirme yaptı. Türkiye'nin hızla büyüdüğünü, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki hükümetin önemli icraatlara imza attığını söyledi.

İl Başkanığı'nın çalışmalarına da değinen Cin, " Çalışkan ve disiplinli bir il başkanımız var. Çok iyi bir teşkilat yapısı oluşturduk. Her kesimle yoğun bir görüşme trafiği içerisindeyiz. İl Başkanımızla birlikte TUSKON, TÜMSİAD gibi kuruluşarı ziyaret ettik. Önümüzdeki günlerde TÜSİAD ziyaretimiz olacak. İl Başkanlığı olarak çeşitli zamanlarda anketler yaparak belediye başkanlarımızın performanslarını ölçüyoruz. Bilgilerimizi genel merkezimizle paylaşıyoruz. Onlarda anket yapıyorlar ve anketlerimizi karşılaştırıyoruz. Belediye başkanlarındaki en önemli kriterlerimiz halkla ilişkiler. Bütçe disiplini ve kaynakların doğru kullanılması. Bu kriterleri başarıyla uygulayan belediye başkanlarımız olduğu gibi az sayıda da olsa uygulamayan başkanlarımız var." dedi.

Pendik muhtarlar Derneği Başkanı Harun Yıldırım'da Pendikli muhtarların iyi bir dayanışma örneği gösterdiğini söyledi. Birlik beraberlik içerisinde hareket ettiklerini kaydeden muhtarlar derneği başkanı, her ay farklı bir mekanda dernek toplantısını gerçekleştirdiklerini ve bir yetkiliyi bu topantıya davet ettiklerini söyledi.

Yıldırım, Kurna Köyü'ne önemli yatırımların da yapıldığına dikkat çekterek, " Köyümüze çok güzel bir köy konağı ve meydan kazandırdık. Bu konuda Pendik Belediye Başkanımız bize ciddi destek verdi. Köy halkı adına kendisine teşekkür ediyorum. Türkiye'de örnek gösterilebilecek bir köy konağına kavuştuk."dedi.

Çınardere Mahalle Muhtarı Sabri Özcan'da mahallesinde camiye ihtiaç olduğunu, 8 yıldır bu meseleyi çözmek için uğraştığını söyledi. Bir arpa boyu yol alamadığını söyleyen Çınardere Muhtarı, konuyla ilgili Pendik Belediye Başkanı Kenan Şahin'in desteğini beklediğini söyledi.

Ahmet Yesevi muhtarı, İsmail Yeşilyurt'ta Pendik'te mahalle sayısının düşürülmesi için bir çalışma yürütüldüğünü ancak bunun çok yanlış bir uygulama olacağına dikkat çekti.

Güzelyalı Mahallesi eski muhtarı ve Pendik eski Muhtarlar Derneği Başkanı Osmantürk'te, yeniden muhtar adayı olması için şahsına halk tarafından yoğun bir baskı yapıldığını söyyedi. Türk, siyasilerin muhtar adayları konusunda tarafsız olması gerektiğinin altını çizdi.


  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113