• BIST 10276.88
  • Altın 2390.367
  • Dolar 32.335
  • Euro 34.7427
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 9 °C

Hükümet Konağı İhaleye çıkıyor

Hükümet Konağı İhaleye çıkıyor
İlçe Sağlık Merkezi?nin yapımı için geri sayım başladı. Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin?in Pendik?e kazandırmak için bizzat takip ettiği Hükümet Konağı inşasının ihalesi 21 Ekim tarihinden itibaren ilana çıkarıldı. İhale süreci 12 Aralık?ta tamamlanac

 

 

 

İstanbul İl Özel İdaresi  İstanbul  Proje Koordinasyon Birimi,  Hükümet Konağı ve İlçe Sağlık Merkezi  yeniden yapım inşaatını 21 Ekim’den itibaren ihaleye açtı.  Geçtiğimiz aylarda Pendik Belediyesi tarafından ruhsatı verilerek yapım süreci hızlandırılan Hükümet Konağı, vatandaşların  nüfustan tapuya kadar kamuyla ilgili bütün işlemlerini  tek bir merkezden kolayca halletmelerini sağlayacak.  Doğu Mahallesi’nde inşa edilecek Hükümet Konağı’nın dördüncü katında Kaymakamlık yer alırken, diğer katlarda ise Tapu Kadastro Müdürlüğü, Nüfus Müdürlüğü, Rehabilitasyon Merkezi ve Ana Çocuk Sağlığı ve Aile Planlama (AÇSAP) Merkezi; Mal Müdürlüğü, Nüfus Müdürlüğü, Verem Savaş Merkezi ve Halk Sağlık Merkezi; Milli Eğitim Müdürlüğü, Sağlık Grup Başkanlığı ve Yeşil Defter Merkezi; Tarım İlçe Müdürlüğü yer alacak.

 

İhale süreci 12 Aralık’ta tamamlanıyor

Hükümet Konağı, ulaşım sorununun   önceden çözüldüğü Doğu Mahallesi’nde inşa edilecek.  Vatandaşlar Hükümet Konağı’na yakınında bulunan metro durakları ve kısa süre önce tamamlanan Tavşantepe Köprülü Kavşağı, Dolayoba Alt Geçidi ve yanyollar ile trafik sorunu olmadan kolayca ulaşılabilecek.  İstanbul İl Özel İdaresi İstanbul Proje Koordinasyon Birimi tarafından yürütülen çalışmayı Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin başından sonuna kadar takip ederek ilçeye önemli bir yatırım kazandırdı. İhale ile ilgili gerekli bilgiler www.ipkb.gov.tr adresinden öğrenilebilir. İhale süreci 12 Aralık saat 14.00’te tamamlanacak.

Hükümet Konağı’nda hangi birimler yer alacak?

Giriş kat

Tapu Kadastro Müdürlüğü

Nüfus Müdürlüğü

 Rehabilitasyon Merkezi

Ana Çocuk Sağlığı ve Aile Planlama (AÇSAP) Merkezi

1.Kat

Mal Müdürlüğü

 Nüfus Müdürlüğü

 Verem Savaş Merkezi

Halk Sağlık Merkezi

 

2.Kat

Milli Eğitim Müdürlüğü

 Sağlık Grup Başkanlığı

 Yeşil Defter Merkezi

3.Kat

Tarım İlçe Müdürlüğü

 Yemekhane

4.Kat

Kaymakamlık

Bodrum Kat

Otopark


  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113