• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C

Hatırlandık, teşekkürler!

Ümit Kahyaoğlu
Her yıl 10 Ocak günü, Dünya Çalışan Gazeteciler Günü olarak kutlanıyor.

 

Her yıl 10 Ocak günü, Dünya Çalışan Gazeteciler Günü olarak kutlanıyor.

1961 yılından bugüne kadar her 10 Ocak’ta çeşitli etkinlikler gerçekleştiriliyor, gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kutlanıyor. Son beş yıldır da her 10 Ocak’ta bizler aranır olduk. Gerek gazete merkezine kadar gelerek günümüzü kutlayan, gerekse de telefonla çok sayıda kutlama aldık. Emailler ve SMS’leri de buna dahil edebiliriz.

Bu yıl öncekilerden başka oldu. 2013’ün 10 Ocak’ı şimdiye kadar ki en çok arandığımız gün oldu. Davetlere yetişemedik, kucaklarımız hediyelerle doldu. O kadar çok mutlu olduk ki, tarif edilemez. Bu mutlu günümüzde bizleri hatırlayan tüm dostlarımıza sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Gün dolayısıyla Pendik Belediyesi ve AK Parti Pendik İlçe Başkanlığı yerel medyaya yemek ikram etti. AK Parti Pendik İlçe Başkanı Turgay Kılıç ve Pendik Belediye Başkan Yardımcısı Atilla İpek’e bu nezaketlerinden dolayı teşekkür ediyoruz. 

Pendik’in ilk özel hastanesi olan Özel Şifa Hastanesi, bölge medyasını kahvaltıda ağırladı ve çeşitli hediyler takdim etti. Nezaketinden dolayı Özel Şifa Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Sn.Süleyman Yılmaz’a teşekkür ediyoruz.

Eğitim Bir Sen İstanbul 4’Nolu Şube Başkanlığı, yerel medya mensuplarıyla yemekte bir araya gelerek Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı.

Eğitim Bir Sen yöneticileri son beş yıldır her 10 Ocak’ta bizi hatırlıyor. Şimdiye kadar hediyeleriyle gazetemizi ziyaret ediyorlardı. Bu yıl ise yemekte bizlerle bir araya geldiler. 4 Nolu Şube Başkanı Talat Yavuz, Başkan Yardımcısı Abdullah Yadigar, Pendik Temsilcisi Metin Aktaş ve Pendik Temsilciliği Yöneticisi Tahir Kaya’ya ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Kartal Belediye Başkanı Opr.Dr.Altınok Öz’de 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü hatırlayanlardan oldu. Aynı gün AYGAD yönetim kuruluyla bir araya gelen Öz, akşamda bölge medyasıyla yemekte buluştu. Sayın Öz’e de nezaketinden dolayı teşekkür ediyorum.

Küçükyalı’da faaliyet gösteren TEK-DEN Koleji’de 10 Ocak Dünya Çalışan Gazeteciler Günü’nü unutmadı. Şahsımı özel olarak davet ederek önce yemek ikram ettiler, ardından da plaket ve çiçek takdimi. Genel Müdür Osman Taşdemir, yerel medyanın önemine vurgu yaptı. Bizleri öğrencilerle biraraya getirdi. Öğrenciler, gazetecilikle ilgili çeşitli sorular sordular. Çocukların sorularını cevaplandırdık. Bir eğitim kurumu tarafından hatırlanmak güzeldi. Osman Taşdemir’in şahsında okulun tüm eğitimcilerine teşekkür ediyorum.

Saadet Partisi Pendik İlçe yöneticileri 11 Ocak’ta gazetemize ziyaret gerçekleştirerek hem AYGAD Başkanlığına yeniden seçilişimi, hem de Çalışan Gazeteciler Günü’nü tebrik ettiler. Saadet Partisi’nin tüm yetkililerine teşekkür ediyorum.

Anadolu Yakası’nın muhtelif yerlerinde çok sayıda davet vardı. Hepsine katılamadık. Gün tatlı bir yorgunlukla geçti.

Bu arada Pendik Belediyesi Kütüphane Gönüllülerine de teşekkürlerimi arzediyorum. Biraraya gelme imkanı bulamadık ancak, bizleri hatırlamaları çok güzeldi.

Burada yazamadığımız, ismini zikredemediğimiz tüm dostlara da teşekkürlerimi sunuyorum.

Hatırlanmak, gerçekten güzeldi...

Darısı bir dahaki 10 Ocak’a...

Bu yazı toplam 1815 defa okunmuştur.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu yazıya henüz yorum eklenmemiştir.
Yazarın Diğer Yazıları
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113