• BIST 10283.02
  • Altın 2407.339
  • Dolar 32.2208
  • Euro 34.7162
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 15 °C

GEDİK'TE MEZUNİYET COŞKUSU

GEDİK'TE MEZUNİYET COŞKUSU
Gedik Üniversitesi’nin 200 öğrencisi ilk mezun olmanın heyecanını yaşadı. Mütevelli Heyeti Başkanı Hülya Gedik, konuşma sırasında gözyaşlarını tutamadı.

Gedik Üniversitesi’nde ilk mezuniyet heyecanı

Gedik Üniversitesi ilk mezun öğrencilerini düzenlenen muhteşem törenle uğurladı. Gedik Üniversitesi Gedik Meslek Yüksek Okulu Konferans  Salonu’nda düzenlenen törende 200 öğrenci kep giydi. Törene Gedik Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Hülya Gedik, Gedik  Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Akkuş, MYO Müdürü Prof. Dr. Adnan Şişman, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi ve PESİAD Başkanı  Ahmet Cin, Akademisyenler, mezun olan öğrencilerin aileleri ve davetliler katıldı.

Töreni saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından MYO  öğrencilerinin mezuniyet meşalesini yakması ve mezun olacak öğrencilerin yaptığı geçit töreniyle başladı. Gedik Üniversitesi öğretim üyeleri ve görevlileri sahneye çağrılarak davetlilere tanaıtıldı

İlk konuşmayı sınıf, okul ve dönem birincisi Semra Aydın yaptı. Aydın, “Gedik Üniversitesi’nin ilk mezunlarından olmak ayrıca dönemi birincilikle tamamlamak herkese nasip olmaz. Çok mutluyum başta aileme, öğretmenlerime , okuluma ve beni destekleyen herkese teşekkür ederim.” dedi.

Rektör Prof. Dr. Nihat Akkuş ise konuşmasında, ”49 eğitim elemanı ve binin üzerinde öğrenciyle henüz ikinci yılında ilk mezunlarını veren üniversitemiz şimdiden kalitesini ispatlamıştır. Türkiye, eğitimde layık olduğu ve hedeflediği noktaya hızlı adımlarla ilerlemektedir. Bu ilerlemeye katkı sunmaktan sonderece mutluyuz. İlk mezunlarımız olan gözbebeğimiz öğrencilerimize bundan sonraki yaşamlarında üstün başarılar diliyorum.”dedi.

MYO Müdürü Prof. Dr.Adnan Şişman’da bugünan kendileri açısından bir gurur günü olduğunu ifade ederek, öğrencilerine yeni hayatlarında başarılar diledi. Üniversitenin çalışmalarndan bahseden Şişman, yürüttükleri çalışmalar ve yenilikler hakkında çeşitli bilgiler verdi.

HÜLYA GEDİK GÖZ

YAŞLARINI TUTAMADI

Gedik Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Hülya Gedik ise konuşmasında,” Babamın hayalinin bugün burada gerçekleşiyor olması benim için tarif edilmesi mümkün olmayan bir mutluluktur.” Hülya Gedik bu ifadesinin ardından gözyaşlarına hakim olamadı ve salonda hayli duygulu anlar yaşandı, Gedik, konuşmasının devamında,” Öğrencilerimiz için önlisans önemli bir aşamadır. Ancak lisans ve lisans üstü eğitim alarak bu alanda sürekli ilerlemeniz gerekir. Ülkemizin iyi yeşitmiş insanlara ihtiyacı vardır. Bu noktada hepimize önemli görevler düşmektedir. Hedefimiz, Gedik Üniversitesi’ni ülkemizde ve bölgemizde en saygın üniversiteler arasına sokabilmektir.”dedi.

Konuşmaların ardından kendi bölümlerinde derece yapan öğrencilere plaketleri takdim edildi. 2011-2012 eğitim yılı okul birincisi Semra Aydın’a  plaket ve onur belgesini Hülya Gedik takdim ederken, ikinciye üniversite rektörü Prof. Dr. Nihat Akkuş, ücüncüye ise rektör yardımcısı takdim etti..

ilk mezun 200 öğrenciye verilen ödül ve plaketlerin ardından öğrenciler hep birlikte kep fırlattı. Çeşitli gösterilerin de yapıldığı gece, mezuniyet yeminiyle son buldu.

AHMET CİN’DE KATILDI

AK Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi ve Pendik Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı Ahmet Cin’de Gedik Üniversitesi’ndeki mezuniyet törenine katıldı. Üniversite’nin Pendik’te önemli bir boşluğu doldurduğuna dikkat çeken Cin,” Pendik’in üniversiteye ihtiyacı vardı. Gedik Üniversitesi bu anlamda önemli bir misyon üstlenmiştir. Kaliteli eğitim veriyorlar. Kendilerine teşekker ediyorum. Mezun olan gençlerimize de bundan sonraki hayatlarında başarılar diliyorum.”dedi.






















  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113