• BIST 10643.58
  • Altın 2504.005
  • Dolar 32.1989
  • Euro 34.8984
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 23 °C

Fotoğraflarla Bolvadin Sergisi Açıldı

Fotoğraflarla Bolvadin Sergisi Açıldı
Bolvadin Çalışma Platformu Pendik Mehmet Akif Ersoy Sanat Evinde Bolvadin?i tanıtıcı ??Fotoğraflarla Bolvadin?? sergisi açtı.

 

Mehmet Akif Ersoy Sanat Evinde Bolvadin’i tanıtıcı ‘’Resimlerle Bolvadin’’ sergisine; İstanbul Milletvekili Erol Kaya, Pendik Belediye Başkanı Dr. Salih Kenan Şahin, Pendik Kaymakamı Osman Tunç, Bolvadin Kaymakamı Osman Nuri Canatan, Pendik AK-PARTİ İlçe Başkanı Turgay Kılıç, Bolvadin AK-PARTİ İlçe Başkanı Musa Pektaş, Bolvadin AK-PARTİ İlçe Belediye Başkan Adayı Fatih Kayacan, Bolvadin Çalışma Platformu Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Köseer, MHP Pendik Belediye Başkan Adayı İbrahim Coşkun, çok sayıda Sivil Toplum Temsilcisinden oluşan kalabalık bir topluluk katıldı.

Bolvadin Bir Osmanlı Şehri

Serginin açılışında davetlileri selamlayıp ‘’Hoş geldiniz’’ diyen Ercan Köseer mikrofonu Bolvadin Kaymakamı Osman Nuri Canatan’a verdi. Canatan ‘’Kadim şehrimiz Bolvadin bir Osmanlı şehri. Kültürel zenginlikleri bol olan şirin bir Anadolu kenti. Bu serginin şehrimizin güzelliklerini bir nebzede olsa yansıtacağını umuyorum’’ dedi.

Anadolunun Güzelliklerini Paylaşıyoruz

Pendik Belediye Başkanı Dr. Salih Kenan Şahin yaptığı konuşmada; ‘’Güzel bir merkezimiz olan Mehmet Akif Ersoy Sanat ve Kültürevimizde Anadolunun güzelliklerinden birini daha paylaşıyoruz. Bolvadinin tüm güzelliklerini bu sergide paylaşacağız. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum’’ dedi.

             Pendik Kaymakamı Osman Tunç da; ‘’Pendik Kültür Merkezimizin güzelliklerini paylaşmaya devam ediyoruz. Güzel şehrimiz Bolvadin, kendisiyle barışık, zengin kültüre sahip olması bir kazanç. Bu sergide emeği geçen herkesi kutluyorum’’ dedi.

Bolvadin Deyince Hacı Fehmi Hatırlanır

AK-PARTİ İstanbul Milletvekili Erol Kaya ‘’Ercan Bey’in şahsında bu serginin düzenlenmesinde emeği geçenleri kutluyorum’’ diyerek başladığı konuşmasına şöyle devam etti; ‘’Bolvadin deyince şehrimizin kadim esnaflarından rahmetli Hacı Fehmi’yi hatırladım. Bu şehirde hizmet edip iz bırakmış bir esnaftı. Onların yolunda olan esnaflarımızın kültürümüzü zenginleştirecek ve gelecek nesillere aktaracak bu tür faaliyetlerini takdirle karşılıyorum’’ dedi.

Sergi 08 Ocak Çarşamba günü akşamına kadar gezilebilecek.

                HABER: Abdullah Yadigar








  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113