• BIST 10275.5
  • Altın 2398.482
  • Dolar 32.2398
  • Euro 34.6949
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 13 °C

Emir Ferit erkekliğe ilk adımı attı

Emir Ferit erkekliğe ilk adımı attı
Pendikli eğitimci-işadamı Hüsamettin Elçi'nin torunu Emir Ferit , Duduzar Turistik Tesislerinde düzenlenen muhteşem sünnet merasimiyle erkekliğe ilk adımını attı.

alimimi-04cdb7a43.jpgİstanbul Valisi Vasip Şahin, Pendik Kaymakamı Osman Tunç'un da katıldığı sünnet düğününde davetliler Duduzar'ı tıklım tıklım doldurdu. Hüsametti Elçi, misafirlerini kapıda karşılayarak, "Hoş geldiniz"dedi. 

Açık havada gerçekleşen sünnet düğününde mehter takımının gösterisi davetlilerden yoğun bir lkış aldı. İşadamı Hüsamettin Elçi oldukça duyguluydu. Bu mutlu gününde kendisini yalnız bırakmayan dostlarına teşekkür eden Elçi, " Başta Sayın Valimiz, sayın kaymakamamız, belediye başkan yardımcılarımız olmak üzere katıtan tüm dostlarıma teşekkür ediyorum. Beni çziyadesiyle sevindirdiniz, Allah'da sizleri sevindirsin."diye konuştu.

elcci-canan0205.jpg

Kur'an-ı dededen, bayrağı babadan devr aldı

Emir Ferit, salona Türk Bayrağı'na sarılı olarak getirilen Kur'an-ı Kerim'i öperek dedesi Hüsamettin Elçi'den devraldı. Hüsamettin Elçi, Kur'an-ı toruruna verirken, " Ben Yüce kitabımızı kalbimde taşıyorum. Ömrüm boyunca Kur'an-ı rehber edindim. Sende ve senden sonra geleceklerde bu yüce kitabımıza bağlı olsunlar."dedi. Emir Ferit Elçi'de dedesi Hüsamettin Elçi'nin sözlerini tekrar ederek, ömrünü Kur'an yolunda adayacağına davetlilerin huzurunda söz verdi.

Baba Sadrettin Elçi'de oğlu Emir Ferit'e Türk Bayraığını teslim etti. Sadrettin Elçi, " Bayrağımız bizim en kutsal değerimizdir. Vatan, millet ve bayrak bizim olmazsa olmazımızdır. Biz, hep bayğağımızı en üstte tuttuk oğlum. Sende ömrünü bu değerler uğrunda sürdür. Allah'tan hayırlı uzun ömürler diliyorum."dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113