• BIST 10173.42
  • Altın 2445.956
  • Dolar 32.2822
  • Euro 34.9585
  • İstanbul 11 °C
  • Ankara 5 °C

Dilipak'tan AK gençlere konferans

Dilipak'tan AK gençlere konferans
AK parti Pendik Gençlik Kolları, gazeteci-yazar Abdurrahman Dilipak'la Pendikli gençleri buluşturdu. Söyleşi dizisinin ilki 16 Aralık Pazartesi akşamı Yenişehir Mahallesi Ak Parti İrtibat Bürosunda gerçekleşti.


Söyleşi, Pendik Ak Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Erkan Gül’ün konuşması ile başladı. Gül, konuşmasında, “Bugüne kadar yaptığımız programlardan farklı olarak, “Abdurrahman Dilipak’tan Gençlere” adlı programımızı mahallelerdeki toplantı mekanlarında gerçekleştirerek daha çok genç arkadaşımıza ulaşmak istedik. Dilipak ağabeyimizin dünya ve ülkemizdeki son gelişmelere farklı bir bakış açısıyla bakabilmesi ve değerlendirmesi, biz gençlerin olayların asıl sebeplerini öğrenmemiz açısından önemi büyüktür. “ dedi ve sözü Dilipak’a bıraktı…

Usta Gazeteci Yazar Abdurrahman Dilipak’ın gençlerle yaptığı söyleşide öne çıkan başlıklardan bazıları şu şekildeydi.

 

Dünya düzeni’nin oluşumundan bahseden usta yazar, dünya tarihinin dört tip insan ırkı ile başladığına ve bu ırklardan birinin artık dünya’da yaşamadığına dikkat çekti. Kızılderililer, Siyah derililer, Beyaz derililer ve Sarı derililer olarak sınıflandırdığı ırklardan Kızılderililerin yok olduğuna vurgu yaptı.

İslam coğrafyasında yaşanan zorluklardan bahseden Dilipak, geçen yıl yardıma ayrılan bütçenin Türkiye için rekor olmasına karşın diğer giderler ile kıyaslandığında ne kadar küçük rakamlar olduğunun üstünde durdu. “Türkiye'nin gecen yıl yardıma harcadığı para 7 Milyar dolar, akabinde sigaraya harcanan para 10 Milyar dolar, daha da vahimi futbol’a harcanan paranın 40 Milyar dolar " olduğundan bahsetti.

Konuşmanın en etkileyici kısımlarından biri de Dilipak’ın Ana okulları hakkında söyledikleri oldu, "Çocuklarınızı ana okullarına tıkarsanız onlarda sizi huzur evi'ne tıkarlar, ana okulunda ana yok, huzur evlerinde de huzur yok bilginize.." dedi.

 

Dilipak'ın konferanslar serisinin sonuncusu 11 0cakta Pendik Mehmet Akif Ersoy Sanat Merkezi'nde gerçekleştirilecek. AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Erkan Gül, konferansa tüm Pendikli gençlerin davetli olduğunu söyledi.

 


  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113