• BIST 10276.88
  • Altın 2390.367
  • Dolar 32.335
  • Euro 34.7427
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 9 °C

Dedemiz-Babamız denedi memnun olmadı

Dedemiz-Babamız denedi memnun olmadı
AK Parti Pendik Gençlik Kolları, "28 şubat postmodern darbesini unutmadık, unutmayın, unutturmayacağız." sloganıyla bir basın bildirisi yayınladı.

Gazipaşa Caddesi Mehmet Akif Ersoy Sanat Merkezi önünde toplanan Pendik AK Parti Gençlik Kolları mensuplarına vatandaşlardan da büyük destek geldi.

Programa AK Parti İlçe Başkanı Turgay Kılıç, belediye başkanı Kenan Şahin, kadın kolları başkanı Ayser Soy, gençlik kolları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Türkiye’nin bugün yaşadığı olaylara dikkat çeken AK Parti Pendik Gençlik Kolları Başkanı Erkan Gül, "Biz bu senaryoları çok izledik, bugün 28 şubatın yıl dönümü. Bize 28 şubatta olanları unutturmaya çalışıyorlar. Asla unutmadık, unutturmayacağız." dedi. Gül, "Bugün yapılan bu darbe girişimiyle AK Partisiz bir Türkiye arzu ediyorlar. Tıpkı o gün RefahYol'suz bir Türkiye arzu ettikleri gibi. Türkiye bu senaryoları çok izledi. Demokrasi dışı güçlerin ülkemizi istikrarsızlığa sürüklenmesine bir daha müsaade etmeyiz."diye konuştu.

Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin'de konuşmasında, " Biz bu filmi çok kereler izledik.  Ülkemizin başarılı gidişatına karanlık ellerin uzanmasına bu millet asla müsade etmez. Bu millet şunu iyi biliyor ki, kendilerine en iyi hizmeti Menderes, Özal ve Erdoğan vermiştir. Niçin bu insanlar vermiştir? Çünkü kendileri seçmiştir de ondan. Sandıktan alnının akıyla çıkan,  milletin oyuyla işbaşına gelenler, bu millete hizmet etmiş, ara dönemlerde darbeyle gelenler ise bu millete ihanet etmiştir."dedi.  Bir TV programında bir de bizi deneyin diye açıklama yapan CHP Genel Başkanı Kılıçtaroğlu'nun sözlerine ise Kenan Şahin, "Dedelerimiz-babalarımız sizleri çokça denedi. Hiçte memnun kalmadılar, aynı hataya torunları ve çocukları yani bizler asla düşmeyiz. Olay bu kadar nettir."ifadesinde bulundu. Darbecilere de göndermede bulunan Şahin, "Biz sandıktan çıkan her türlü sonucu başımızın üstünde kabul eder, milletin takdirine boynumuz kıldan ince der ve önünde eğiliriz. Ancak başka yollarla asla kimseye boyun eğmeyiz." şeklinde konuştu.

İlçe Başkanı Turgay Kılıç, ise konuşmasında, "Türkiye eski Türkiye değil, gençlik eski gençlik değil, dahası bu millet herşeyin gözü önünde yaşandığı olayları ayan beyan görmekte ve oynanan oyunu çok iyi bilmektedir. Darbe heveslilerine sesleniyorum; asla sizin dediğiniz olmayacak, çünkü bilinçli bir millet önünüzde dimdik durmakta. Bu sefer başarılı olamayacaksınınz, hevesiniz kursağınızda kalacak." dedi.

HABER:YAŞAR ŞİMŞEK




  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113