• BIST 10767.68
  • Altın 2501.729
  • Dolar 32.2223
  • Euro 35.0087
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 19 °C

Cin, 500 bin kişiyle sahaya iniyoruz

Cin, 500 bin kişiyle sahaya iniyoruz
AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı ve İl SKM Başkanı Ahmet Cin, 400 milletvekili hedefine ulaşmak için 7 hazirana kadar olağanüstü hal ilan ettiklerini söyledi.

AK Parti İstanbul Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Ahmet Cin, İstanbul'daki 3 seçim bölgesi için bölge SKM'lerini oluşturduklarını söyledi. İstanbul 1. Bölge SKM'sinin Ataşehir'de olacağını ifade eden Ahmet Cin, 7 hazirana kadar tüm teşkilatla birlikte sahada olacaklarını açıkladı.

Haziran milletvekili seçimlerinin ülkelenin kaderini belirleme noktasında çok önemli olduğunun altını çizen İstanbul SKM Başkanı, "Sayın Cumhurbaşkanımızın hedefi olan 400 milletvekili sayısına ulaşmak için İstanbul teşkilatı olarak seferber olduk. 65 maddelik bir kitapçık hazırlıyoruz. Bu kitapçıkta, teşkilat mensuplarımızın seçim çalışmalarında nasıl hareket edecekleri, nelere vurgu yapacakları madde madde açıklamalı olarak yeralacak. Tüm hazırlıklarımızı tamamlama üzereyiz. Milletvekili aday listemiz belli olur olmaz, sahaya iniydoruz."dedi.

Yaklaşık 500 bin kişilik bir ekiple sahada olacaklarını da ifade eden Ahmet Cin, " Milletvekili adaylarımız, belediye başkanlarımız, ilçe yönetimlerimiz, meclis üyelerimiz, milletvekili aday adaylarımız, mahalle teşkilatları, kadın kolları, gençlik kolları, sandık yönetim kurullarımızla birlikte İstanbul'da büyük bir seçim çalışması gerçekleştireceğiz. Yeni anayasa yapmak için gerekli milletvekili sayısına ulaşabilmek için yoğun bir gayret göstereceğiz."dedi.

SKM Başkanı Cin, yeni anayasa ve çözüm süreci için AK Parti'nin anayasayı değiştirecek çoğunlukla iktidar olmasınının önemine de vurgu yaptığı açıklamasında, " Yni Türkiye'yi inşa ediyoruz. Olmazsa olmazlarımız; Yeni Anayasa, başkanlık sistemi ve çözüm sürecidir."dedi.



  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113