• BIST 10276.88
  • Altın 2398.482
  • Dolar 32.2398
  • Euro 34.6949
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 3 °C

Cemil Meriç?te Bilim Fuarı

Cemil Meriç?te Bilim Fuarı
Pendik Cemil Meriç Ortaokulu?nda Tübitak bilim Fuarı sergisi gerçekleşti.

Açılışa Pendik Kaymakamı Osman Tunç, milli eğitim müdürü Coşkun Otluoğlu, AK Parti Milletvekili Adayı Hulisi Şentürk, Eğitim Bir Sen Pendik Sorumlusu Tahir Kaya, şube müdürü Orhan Can, AK Parti Belediye Meclis Üyeleri Osman Uçak, Ceyhun Gürselam, AK Parti Esenyalı Sorumlusu Mehmet Ova, çok sayıda okul müdürü ve yöneticileri ile öğretmen, öğrenci ve veliler katıldı. 

Okul müdürü Erol Düzcan, “Tübitak’ın destek verdiği ve okullarımızın ilgi gösterdiği, öğrencilerimizin bilimsel çalışmalara ve arayışlara yöneltilmesini amaçlayan bu projenin çok önemli ve başarılı örneklerini  gördük. Fuarda 34 proje selgilendi ve 7 bilimsel gösteri deneyi yapıldı. Uzun çalışma sonucu yapılan projeler günlük hayatta kullanılabiliyor." İfadesinde bulundu.

Cemil Meriç  Ortaokulu Müdürü Erol Düzcan, "Bu fuara büyük emek veren başta Proje koordinatörü Zeliha Doğru öğretmenimiz olmak üzere Sevgi Baltalı, Buket Keteci, Merve Ünver, Fatma Terbıyık, Nazlı Dalgakıran, Hilal Akdağ, Gizem Alaybeyoğlu, Musa Ekşi, Mehmet İlhan, Ayfer Özcan, Melek Günaydın, Damla Ustaalioğlu, Alpaslan Ciğerci, Nihal Coşlu, Hatice Çelikel, Berna Daşlı, Adil Tekmen ve Selma Has’a, emeği geçen öğrencimiz İrem Erdal’a, okul Aile Birliği Başkanımız Filiz Sönmez’e Kantin İşletmecimiz Nergis Kılıç’a memurumuz İhsan Yıldız’a Hizmetli Ali Köylü’ye ve Uluslararası Fatih Sultan Mehmet Anadolu İmam Hatip Lisesi Mehter Takımına verdiği konserden dolayı teşekkür ederim." dedi.

Öğretmenlerinin organize ettiği,  öğrencilerinin hazırladığı birbirinden güzel projelerin yer aldığı Tübitak  Bilim Fuarı açılışı 12 mayıs 2015 Salı günü okul bahçesinde gerçekleştirildi.

Milletvekili Adayı Hulusi Şentürk, Kaymakam Osman Tunç ve Milli Eğitim Müdürü Coşkun Otluoğlu, standtları tek tek gezerek öğrencilerin hazırladığı projelerle ilgili bilgi aldılar.

 






















  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113