• BIST 10104.25
  • Altın 2426.754
  • Dolar 32.2243
  • Euro 34.7798
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 10 °C

Belediyecilik AK Parti'nin işidir

Belediyecilik AK Parti'nin işidir
AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Av. Mustafa Ataş, Belediye başkanı Dr. Şadi Yazıcı ve ilçe yönetim kurulu üyeleriyle birlikte ilçe binasında kahvaltılı basın toplantısı düzenledi.

BELEDİYECİLİK AK PARTİNİN İŞİ

AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Av. Mustafa Ataş,  yerel seçimlere  bir yıl gibi bir süre olmasına rağmen yarın seçim olacakmış gibi gibi çalıştıklarını söyledi. Ataş, 2014 yerel seçimlerine şimdiden hazırlık yaptıklarını teşkilat mensupları, kadın kolları, gençlik kolları ve partililerin arazide yoğun bir çalışma yürüttüklerini belirtti.

Ataş, Tuzla Belediyesi'nin son 4 yılda Tuzla’ya önemli değer kattığını, belediyeciliğin AK Parti'nin işi olduğunu bir kez daha tescillediğini vurguladı.

Mustafa Ataş, "AK Parti yerel yönetimlerden, belediyecilikten doğmuş bir partidir. Bu noktada rüştünü ispat etmiş bir siyasi harekettir. Tuzla Belediyesi de yaptığı çalışmalarla buna en güzel şekilde örnek teşkil ediyor."


ANKETLER YÜZDE  57 DİYOR

Başkan Recep Tayyip Erdoğan’ın yaptırdığı anketlerde Tuzla’nın oy oranının %57 olduğunu söyleyen Ataş, Yerel yönetim ve hizmetlere kalite getirdiklerini, Tuzla’da gelecek yerel seçimlerde hiçbir sıkıntı yaşamayacaklarını ve en yakın rakiplerine en az iki haneli fark atacaklarını, buna inançlarının tam olduğunu ifade etti.


VİZYON PROJELERE İMZA ATTIK

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, "Belediyemiz seçime hazır bir şekilde çalışmakta. İstanbul gibi Dünya Başkenti, marka bir şehirin ilçesinde yöneticilik yapıyoruz. Bu bilinçle çalışıyor ve halkımıza hizmet ediyoruz. Seçimlerdeki vaatlerin hatta vaadetmediğimiz halde bir çok projeye imza attık. Çalışmalarımızı insan odaklı sürdürüyoruz. Milletimize efendilik değil, hizmetçilik yapıyoruz. Vatandaşımız için tüm kamu kurum ve kuruluşlarının da ihtiyaçlarını gideriyoruz. Hükümet Konağı, Emniyet Müdürlüğü hizmet binaları bunlardan sadece bazıları." 

SİYASETİ DEDİKODU ARACI OLARAK GÖRMEDİK

 

Siyasetin en iyisinin dürüstlük olduğunu söyleyen belediye başkanı Dr. Şadi Yazıcı, "Dedikodu siyaseti artık geride kaldı. Bırak artık karşı tarafı kötülemeyi, sen ne yapacaksın bize onu anlat diyor artık insanlar. Ben 

dedikodu siyaseti yapanları Allah'a havele ediyorum, ancak bu dedikoducuların peşlerini bırakmayacağız. Onlara dürüst siyaseti öğretene kadar sabırla hizmete devam edeceğiz." dedi.


KENDİ İSTEĞİYLE İSTİFA ETTİ

Gazeteci Yaşar Şimşek’in, "Tuzla AK Parti Kadın Kolları Başkanı Yasemin Denktaş’la yaşadığınız sorundan dolaya görevinden istifa ettiği yazıldı." sorusu üzerine, AK Parti İlçe Başkanı Av. Mustafa Ataş, "Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Başkanlığı birer meslek değil, görevdir. Belli bir süre için bu görev yapılır. Yasemin Hanımefendi, bu görevi yaklaşık 7 yıl başarılı bir şekilde yörütmüştür. Bizlerde kendisine çok destek olmuş ve güzel işlere birlikte imza atmıştık. Kendisine Teşekkür ederiz. Yasemin Hanım, kadın kolları başkanlık görevini kendi isteğiyle bırakmıştır. İstifasının altında farklı şeyler arayanlar oldu. Yasemin Hanım'la aramızda hiçbir sorun yoktur." ifadesinde bulundu.

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı'da, "Bu konu hakkında çok çirkin yayınlar yapıldı ve yapılmaya devam ediyor. Belediyeyle, günül elleriyle yaşanan problemlerin istifaya sebep olduğu iddaları ortaa atıldı. Bu iddialar yersiz ve çirkindir, iftiradır. Böyle gazetecilik olmaz, birilerinin yönlendirmesiyle gazetecilik yapılmaz. Bu arkadaşlar gazeteciliklerinden utanç duymalı."dedi.










  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113