• BIST 10643.58
  • Altın 2504.005
  • Dolar 32.1989
  • Euro 34.8984
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 24 °C

Başkan, seçime güçlü adaylarla giriyoruz

Başkan, seçime güçlü adaylarla giriyoruz
MHP İstanbul İl Başkanı Abdurrahman Başkan, şimdiye kadarki en güçlü adaylarla yerel seçimlere girdiklerini söyledi.

MHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Acar, İl Başkanı Abdurrahman Başkan, MKYK üyeleri ve il yönetim kurulu üyeleri İstanbul Anadolu Yakası Gazeteciler Cemiyeti Üyesi medya mensuplarıyla Maltepe Cevahir Otel'de kahvaltılı toplantı gerçekleştirdiler.

Yerel seçimlerde büyük hedeflerinin olduğunu söyleyen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Acar, " İlk toplantımızı Maltepe'de AYGAD üyesi yerel medya mensuplarıyla gerçekleştiriyoruz. Yerel medyamızın sorunlarını ve çekmiş olduğu zorlukları biliyoruz. Biz işbaşına geldiğimizde özellikle yerel medyamızla uyum içerisinde bir çalışacağız. Tüm yerel unsunları kucaklayacağız. Seçim startını Maltepe'den verdik. İnşaallah bizim ve tüm İstanbul halkı hakkında hayırlı olur."dedi.

MHP İstanbul İl Başkanı Abdurrahman Başkan'da konuşmasında, liyakatli bir aday ile seçmenin karşısına çıktıklarına dikkat çekerek, "Adayımız şehir plancısı. Ehil bir aday ile halkımızın karşısına çıkıyoruz. İstanbul'un problemlerini yakınen biliyoruz. İşbaşında 20 yıldır aynı zihniyet var. Ancak, trafik problemine çözüm üretemediler. İstanbul'da artık her saat trafik sıkışıklığı var." dedi.

Yüksek profilli isimleri aday gösterdiklerini, bunun da seçimlerdeki iddialarını tüm açıklığıyla gösterdiğine vurgu yapan Başkan, " Büyükşehir ve ilçe belediye başkan adaylarımız pırıl pırıl isimlerden oluşuyor. Hepsi uzman ve liyakatlı isimler. Yerel seçimlerde iddialıyız. Allah'ın izniyle büyük başarılar elde edeceğiz. Yeter ki halkımız bize güvensin. Seçimlerde yerel medyamızı yanımızda görmek istiyoruz. Yerel medyayı sözde değil gerçekten önemsiyoruz. Sorunlarını yakınen bilmekteyiz."şeklinde konuştu.








  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113