• BIST 10276.88
  • Altın 2390.367
  • Dolar 32.335
  • Euro 34.7427
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 10 °C

Akkuş Pastanelerinden ikinci şube

Akkuş Pastanelerinden ikinci şube
Akkuş Pastanelerinin ikinci şubesi Velibaba Mahallesi'nde muhteşem bir törenle hizmete girdi.

İşletmeciliğini Ahmet, Mustafa ve Mehmet Akkuş Kardeşlerin yaptığı Akkuş Pastaneleri'nin ikinci şubesi 13 aralık pazar günü Velibaba Mahallesi Barbaros Hayrettin Paşa Caddesi'nde törenle hizmete girdi.

Açılışa AK Parti İstanbul Mlletvekili Hulusi Şentürk, Ataşehir Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu, Pendik Belediye Başkan Yardımcısı Atilla İpek, Kasder Pendik Şube Başkanı Fatih Kamil Ay, Kastamonu'nun yerel sanatçılarından Şevket Doğan, davetliler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

akkus-0021.png

İşletme adına bir konuşma yapan Mustafa Akkuş, " Yeni merkezimizde müşterilerimize daha kaliteli hizmet sunacağız. Satışa sunduğumuz tüm mamüller kendi imalatımız. Halkımıza kaliteyi en uygun fiyatla sunmanın gayreti içerisindeyiz. 19'uncu yılımızda yeni şubemizi hizmete açtık. Katılan tüm dostlarımıza teşekkür ediyorum. Hepsinden Allah razı olsun."dedi.

Pendik Belediye Başkan Yardımcısı Atilla İpek ve Ataşehir Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu'da birer konuşma yaparak hayırlı olsun temenisinde bulundular.

Son konuşmayı AK Parti İstanbul Milletvekili Hulusi Şentürk yaptı. Hulusi Şentürk işletmenin hayırlı olmasını dileyerek başladığı konuşmasında, " Müteşebbisler olarak işimizi iyi yapmalıyız. Ürün kalitesini sürekli olarak yüksekte tutmalıyız. Özellikle gıda işletmelerinde kaliteli ürün sumak çok önemlidir. İşinizi kaliteli yaparsanız, büyürsünüz ve istihdama da katkı sağlarsınız.  Akkuş Pastaneleri oldukça güzel bir mekan açmış. Hayırlı olmasını diliyorum."diye konuştu.

Daha sonra protokol üyeleri birlikte kurdelayı keserek, işletmeyi resmen hizmete açtılar. Açılıştan onra dua edildi ve kurban kesildi.

Mehmet, Ahmet ve Mustafa Akkuş Kardeşler, işyerlerinin açılışıa katılan tüm davetlilere teşekkür ettiler.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113