• BIST 10208.65
  • Altın 2395.066
  • Dolar 32.3403
  • Euro 34.7603
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 13 °C

Akdoğan, Okyanusa maya çaldılar!

Akdoğan, Okyanusa maya çaldılar!
Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, Pendik Belediyesi tarfından yaptırılan Ahmedi Hani Kültür Merkezi'nin açılışına katıldı.

Akdoğan, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Yalçın Akdoğan, Adana ve Mersin'de HDP İl Başkanlıklarının bulunduğu binalara yönelik yapılan saldırıları kınadı.

Akdoğan, "Bugün HDP'nin Adana ve Mersin'deki seçim bürolarına saldırı olmuş. Kınıyoruz. Biz ilkesel olarak bu tür hadiselere karşıyız. Siyaset kurumuna, siyasi partiye bir saldırı varsa bu bütün siyaset kurumuna ve demokrasiye yapılmıştır. Bundan dolayı hep kınadık ve kınıyoruz. Yaralılara da geçmiş olsun diyoruz" dedi.

"BUNUN DA GÖRÜLMESİ GEREKİYOR"

"Biz bunları kınıyoruz ancak bir taraftan da bakın başka bölgelerde neler oluyor" diyen Akdoğan, "Seçim otobüslerimiz taşlanıyor, birçok parti binamız molotoflu saldırılara uğradı. Kobani olaylarında yakıldı, yıkıldı. Adaylarımız tehdit ediliyor. Başbakanımız mitinge gidiyor birileri sokak başlarında milletin yolunu kesiyor. Bu bir tehdit, şiddet ve baskıdır. Bunun da görülmesi gerekiyor" ifadelerini kullandı.

 

Paralel Örgüt ve diğer muhalefet partilerinin aynı çizgide buluştuklarına dikkat çeken Akdoğan, tek dertlerinin AK Parti'nin gitmesi olduğunu söyledi. AK Parti iktidarını engelleyebilmek için her türlü oyunu denediklerini kaydeden Yalçın Akdoğan, " Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde de 14 siyasi parti birleşti. Çatı adayı buldular ve desteklediler. Ne oldu? Milletin dediği oldu. Oynanan kirli oyunları milletimiz görüyor ve bunlara fırsat vermiyor. Tek dertleri AK Parti gitsin, ülke batarsa batsın. Böyle bir mantık olabilir mi? Bu nasıl siyasettir?"dedi.

 

Pendik Belediyesi'nin çalışmalarını da takdirle karşıladığını söyleyen Başbakan Yardımcısı, " Bende Pendik Belediyesi'nde kültür müdürlüğü yaptım. O zaman bir iki semt konağı vardı. Bazı mahallelerde de bir kaç kütüphane. Öğrenciler kitap okuyup, bu kütüphaneleri kullanınca çok mutlu oluyordum. Çok şükür, şimdi her mahallede bir kültür merkezi var, imkanlar oldukça geniş. Pendik Belediyesi'ne teşekkür ediyorum. Çok güzel işler yapıyorlar. Sayın Kenan Şahin'in şahsında tüm emeği geçenleri kutluyorum. "dedi.






  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113