• BIST 10150.17
  • Altın 2463.765
  • Dolar 32.27
  • Euro 34.9747
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 15 °C

AK Parti'den görkemli SKM açılışı

AK Parti'den görkemli SKM açılışı
AK Parti İstanbul?da 7 Haziran?ın seçim startını verdi. Hafta sonu il genelinde 3 ayrı bölgede bulunan Seçim Kordinasyon Merkezlerini görkemli bir şekilde açılışını gerçekleştirdi. Anadolu Yakası 1. Bölge SKM, tecrübeli isim İsmail Yıldız yönetiminde faal

AK Parti Seçim Kordinasyon Merkezleri İl Başkanı Dr.Selim Temurci ve teşkilatların yoğun teveccühü ile açıldı.  Açılışa  Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Muş, Nurettin Nebati, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, İstanbul Kadın Kolları İl Başkanı İffet Polat, İstanbul Gençlik Kolları Başkanı Giyaseddin Gergin, AK Parti Grup Başkan Vekili Abubekir Taşyürek , Milletvekilleri, İl Yöneticileri, Belediye Başkanları, İlçe Başkanları  katıldı.

Bakan Eroğlu ile birlikte açılışı gerçekleştiren İl Başkanı Selim Temurci, konuşmasında, İstanbul Teşkilatıyla gurur duyduğunu, Heyecan ve çoşku ile 7 Haziran akşamına kadar çalışmaların devam edileceğini ifade etti.

Temurci, açılış sonrası basın mensuplarına Seçim Koordinasyon Merkezini tanıtarak yapılacak olan çalışmalardan bahsetti. 39 ilçede SKM ve 950 seçim irtibat noktaları açılacağını söyleyen Temurci,  tüm seçim çalışmalarının Seçim Kordinasyon Merkezi sistemine kaydedilildiğini, seçim çaşılmalarında kullanılan araçların merkezden izlenebildiğini ve çağrı merkezleri aracılığıyla tüm seçmen soru ve görüşlerine cevap verilebileceğini söyledi.

İl Başkanı Temurci, “Türkiye’deki muhalefet ayrıştırıcı ve aşırı uçlarla hareket eden bir yapıda. Bizim ise tüm İstanbullulara gönlümüz açık. Bütün İstanbulluların da gönlü AK Parti'ye açık. Bu çağrı merkezi bütün İstanbullulara açık olacak. Her sorunu burada dinleyeceğiz.” ifadelerini kullandı.





  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113