• BIST 10218.58
  • Altın 2444.587
  • Dolar 32.193
  • Euro 34.7877
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 22 °C

AK Parti seçim zaferini kutladı

AK Parti seçim zaferini kutladı
Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçları belli olur olmaz tüm Türkiye' de olduğu gibi Pendik' te de büyük bir sevinç yaşandı. AK Partililer, Gazipaşa Caddesi'nde toplanarak zaferi kutladılar. Ellerinde ERDOĞAN posterleriyle sevinç gösterisi yapan partililer, yoru

Kutlamalara AK Parti Pendik İlçe Başkanı Turgay Kılıç ve Pendik Belediye Başkanı Kenan Şahin'de katıldı. Coşkulu kalabalığa hitab eden Kenan Şahin, Türkiye'e yeni bir dönemin başladığına işaret etti. 11 AĞUSTOS itibariyle yeni bir Türkiye'ye uyanacaklarına dikat çeken belediye başkanı, "Artık Türkiye'de yeni bir dönem başlamıştır. Başbakanımız Recep Tayyip ERDOĞAN halkımızın büyük teveccühüyle Türkiye Cumhuriyeti'nin 12' nci Cumhurbaşkanı olmuştur. Bu zafer yeni ve güçlü Türkiye yolunda atılan ilk adımdır. Bütün ülkemiz kazanmıştır, İslam Alemi kazanmıştır ve tüm insanlık kazanmıştır. Hayırlı Olsun."dedi.

AK Parti Pendik İlçe Başkanı Turgay Kılıç' ta konuşmasında verdiği destekten dolayı tüm Pendiklilere ve teşkilat mensuplarına teşekkür etti. Kılıç, "Teşkilat mensuplarımız yazın en sıcak günlerinde yoğun bir çalışma temposuyla kampanya yürüttüler. Ana kademe yöneticilerimiz, kadın kollarımız, gençlik kollarımız ve mahalle yönetimlerimiz büyük fedakarlık gösterdiler. Kampanya süresi çok kısa olmasın rağmen seçmenin önemli bir kesimine ulaşmayı başardık. Türk Siyasi Tarihi'nin en önemli seçiminde genel başkanımızı halkın oyuyla seçilen ilk cumhurbaşkanı olarak köşke çıkardık. Seçimin sonucunda ülkemiz başta olmak üzere tüm insanlık kazanmıştır. Allah hayırlı etsin." diye konuştu.

 

AK Partililer ve vatandaşlar seçim zaferini gecenin ilerleyen saatlerine kadar büyük bir coşkuyla kutladılar.











  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113