• BIST 10055.98
  • Altın 2424.227
  • Dolar 32.2325
  • Euro 34.7706
  • İstanbul 8 °C
  • Ankara 2 °C

7 Haziran yeni bir başlangıç olacak

7 Haziran yeni bir başlangıç olacak
AK Parti İstanbul Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Ahmet Cin, 7 Haziran'ın tüm seçimlerin anası olduğunu söyledi.

7 Haziran milletvekili seçimlerinin önemine vurgu yapan seçim çalışmalarının perde arkasındaki görünmez kahramanı AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı ve İstanbul SKM Başkanı Ahmet Cin, 7/24 kesintisiz çalıştıklarını söyledi.

İstanbul teşkilatı olarak yaklaşık 100 bin kişilik bir ekiple sahada olduklarını ve gece gündüz demeden fedakarca çalıştıklarını söyleyen Ahmet Cin, " 7 Haziran Yeni Türkiye'nin başlangıcı demek. Tüm seçimlerin anası niteliğindeki bir seçime gidiyoruz. Vatandaşlarımız bir tercih yapacaklar; ya istikrardan yana, büyümeden yana oy kullanacaklar, yada yeni bir kaosa ve eski Türkiye'ye geri döneceğiz. Halkımız kendisine hizmet edenleri her zaman takdir etmiştir. 7 Haziran'da da bu gerçek değişmeyecek ve AK Parti 400 milletvekili ile yeniden iktidar olacaktır."dedi.

Muhalefet partilerinin siyaset üretmekten, proje üretmekten yoksun olduklarını da söyleyen İstanbul SKM Başkanı Cin, tek dertlerinin AK Parti'nin gitmesi olduğunu vurguladı. Türkiye'deki muhalefet partilerinin siyaset anlayışının demokrasiyle yönetilen hiç bir ülkede olamayacağına dikkat çeken Cin, " AK Parti gitsin, Recep Tayyip Erdğan gitsin diye bir anlayış olabilir mi? İdeolojileri tamamen farklı iki siyasi parti AK Parti'ye karşı birleşebiliyorlar. Sahada o kadar enteresan şeylerle karşılaşıyoruz ki, biz bile inanmakta güçlük çekiyoruz. MHPlilerin HDP için oy istediklerini görünce hayretler içinde kalıyoruz."diye konuştu.

İstanbul teşkilatının, ilçelerle birlikte fedakarca bir gayret içerisinde olduğunu da ifade eden Ahmet Cin, " Görevi aldığımızda ailelerimizle ve çocuklarımızla helalleştik. Yaklaşık bir aydır gece gündüz çalışıyoruz. Tüm teşkilat mensubu arkadaşlarımız gece demeden gündüz demeden çalışıyorlar. Türkiye'nin geleceği için, yeniden büyük Türkiye ideali için çalışıyorlar. Çocuklarımıza yaşanılır bir ülke bırakmak için çalışıyorlar. Allah hepsinden razı olsun. Bu aşk, bizi İnşaAllah 7 Haziran'da yeniden iktidara getirecektir. Türkiye'deki oy oranımız yüzde 46-50 aralığında. İstanbul'da ise yüzde 50'nin üzerine çıkacağımızı düşünüyorum. Seçimler yaklaştıkça oy oranımız da artıyor."dedi.


  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113